Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nın ardından

- Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın: "Güzel bir turnuva oldu. Turnuvaya katılan 8 takım da eksiklerini görme fırsatı buldu"

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nın ardından

MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, kentte düzenledikleri Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nın güzel geçtiğini ve tüm takımların eksiklerini gördüğünü söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adını verdikleri turnuvaya, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu 8 takımın katıldığını belirtti.

Turnuvayla 4 gün süresince kentin basketbola doyduğunu ifade eden Melahat Aydın, "Güzel bir turnuva oldu. Turnuvaya katılan 8 takım da eksiklerini görme fırsatı buldu. Tabii ligin başlamasına daha zaman olduğu için takımlar tam kadro mücadele edemedi. Tam kadrolarla olmasa da zevkli, mücadelenin olduğu maçlar izledik. Kent olarak yoğun basket haftası geçirdik. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bütün maçlara ilgi gösterdiler. Biz artık bu turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz." diye konuştu.

Aydın, lig başlamadan Kayseri'de düzenlenecek olan Erciyes Cup turnuvasına da katılacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar