Yüzdeki siyah noktalara bitkisel maske

Siyah nokta , ciltteki siyah nokta , siyah noktalardan kurtulmanın yolları , siyah nokta maskeleri , ciltteki siyah nokta maskeleri , yüzdeki siyah noktalar nasıl geçer

Google Haberlere Abone ol
Yüzdeki siyah noktalara bitkisel maske

Kadınlar her zaman güzel görünmek için her zaman birçok yola başvururlar. Herkesten duydukları ve her yerde gördükleri maskeleri, kremleri ciltlerine uygularlar. Ancak unutulmaması gerekir ki deriler çeşitlidir. Yüzünüzde istediğiniz sonuca ulaşmak için öncelikle yüzünüze değil kolunuza uygulamanız gerekir. Yüze uygulanan maskeler her zaman istenilen sonuçları vermeyebilir. Her cilt çeşidinin farkı özellikleri vardır. Her maske her cilt tipine uygun değildir.

Uzmanlar cilt maskeleri yaptırmadan ya da yapmadan önce cilt tipinize baktırmayı öneriyor. İki tip cilt vardır. Yağlı cilt ve kuru cilt. Yağlı ciltler için yüzünüze yapacağınız maske karışımındaki malzemeler ile kuru cilt için hazırlanacak olan cilt maskesinin malzemeleri farklılık gösterir.  Ancak yüzde yüz doğal olduğuna inandığınız az malzemeli bazı maskeler her cilt tipinde uygulanabilir.

İşte her cilt tipine uygun maskelerden biri;

Malzemeler, 1 çay kaşığı rezene , 1 çay kaşığı nane. Bu iki bitki bir kasede 15 dakika boyunca haşlanır. Dada sonra o kasenin buharına başınızı bir havlu atarak kenarlardan hava almayacak şekilde tutun. Daha sonra yüzünüzü bir pamuk yardımı ile temizleyin.

Yorumlar