Kalça Estetiği nedir, nasıl yapılır, fiyatları

Dış görünüşüne ve vücut estetiğine önem veren kadınların tercih ettiği popo estetiği (kalça estetiği) nedir, nasıl yapılır, 2019 fiyatları

Google Haberlere Abone ol
Kalça Estetiği nedir, nasıl yapılır, fiyatları

Estetik görünüşe önem veren kadınların tercih ettiği estetik yöntemlerden biri de popo estetiği (kalça estetiği) dir. Dolgun ve kalkık bir popoya sahip olmak isteyen kadınların tercih ettiği en yaygın estetik operasyonlardan biridir.

Popo Estetiği (Kalça Estetiği) Nedir?

Popoya yönelik yapılan cerrahi müdahaleler popo estetiği adı altında gerçekleşir. Popoyu daha sıkı, dolgun ve kalkık bir hale getiren operasyonda basenlerde bulunan fazlalıklar giderilerek popo istediği görüntüye kavuşturulur. Şekil ve uygulama hastadan hastaya değişiklik gösterir. Uzman doktorun karar vereceği şekilde operasyon gerçekleştirilir.

Popo Estetiği (Kalça Estetiği) Kimlere Yapılır?

Sık kilo almak ve vermek popoda deformasyon oluşturur. Kalçanın düşük olması, istenen dolgunlukta olmaması, ve istenen boyutta olmaması bu konuda rahatsızlık duyan kişileri tercih ettiği bir yöntemdir.

Popo Estetiği (Kalça Estetiği) Nasıl Yapılır?

Kişinin ihtiyacına ve uzmanın verdiği karara göre değişiklik göstermektedir. Kalça kaldırma, fazla yağların alınması ve deformasyonu gidermek şeklinde gerçekleştirilir. Kalça yeterli dolgunlukta değilse yağ enjeksiyonu da yapılabilir.

Kalça estetiği 2019 fiyatları

Kalça estetiği fiyatları uygulama yapılan merkezden merkeze farklılık göstermektedir.

Yorumlar