Ameliyatsız yüz germe V Estetiği

V Estetiği ile ameliyatsız yüz germe işlemi mümkün. İlerleyen yaşla birlikte yüzdeki çizgiler belirmeye başlar. Özellikle çene bölgesinde sarkma kadınları estetik operasyonlara itiyor. Ancak ameliyatsız çözümler daha çok tercih ediliyor. İstenmeyen görüntüden ameliyatsız estetikle kurtulmak mümkün.

Google Haberlere Abone ol
Ameliyatsız yüz germe V Estetiği

İlerleyen yaşla birlikte yüzde çizgilerin belirmesi ve sarkma meydana geliyor. Özellikle çene bölgesinde beliren sarkma ameliyatsız gideriliyor.

Dolgu enjeksiyon yöntemi ile çene sarkmasından kurtulmak mümkün.

KIRIŞIKLIK TEDAVİSİ: DOLGU ENJEKSİYONU

Yüzde beliren çizgilerden enjeksiyon yöntemi ile kurtulmak mümkün. Dolgu enjeksiyonu yüz bölgesinde meydana gelen sarkma ve çizgilere çözüm sunuyor. Hazim eksikleri ve görüntü bozukluğu kişilerin kendi yağ hücrelerinin alınıp kusurlu bölgeye enjekte edilmesi ile gideriliyor. Etkisi 2 yıl kadar süren yöntem kadınlar tarafından tercih ediliyor. 

MASETTER BOTOKSU

Çene sarkmasında uygulanan basit bir yöntemdir. Botoks enjeksiyonu ile gerçekleştirilen V Estetiği denilen yöntem doğru teknik ile uygulanır. Ameliyatsız uygulanan V Estetiği yöntemi uygulandıktan bir kaç gün içinde etkisini göstermeye başlar.

V Estetiği, genellikle iki yıl içinde tekrar edilmesi gereken bir işlemdir. Uzman kişiler tarafından yapılması gereken işlem kısa süren bir işlemdir.

V estetiği, çene sarkması, botoks

Yorumlar