Jumbo Market Hollanda Başvuru Formu, Şartları nedir, maaş ne kadar? Hollanda işçi alımı 2022

Jumbo Market Hollanda içinden ve dışından en az 5 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. Hollanda'da markette çalışmak isteyenler heyecanla başvuru şartlarını ve formu hakkında bilgi almak istiyor. Jumbo marketlerinde çalışma şartları, aylık maaşları, başvuru kriterleri konusu merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Jumbo Market Hollanda Başvuru Formu, Şartları ne?

Jumbo Market Hollanda Başvuru Formu, maaşları, şartları yurt dışında çalışmak isteyenler tarafından heyecanla araştırılıyor. Hollanda merkezli Jumbo marketler en az 5 bin personel alımı gerçekleştirecek. Hem yurt içinden hem de yurt dışından işçi alımı yapacağını ilan eden Jumbo Marketler'de Türkiye'den de başvuru yapılabiliyor. Peki, Jumbo Market Hollanda Başvuru Formu, işe alım şartları nedir, maaşları ne kadar?

JUMBO MARKET HOLLANDA BAŞVURU FORMU VE ŞARTLARI

Jumbo Market Hollanda içinden ve Hollanda dışından işçi alımı yapacağını duyurunca bu ülkede çalışmak isteyenler büyük bir heyecana kapıldı. Başta Türkiye olmak üzere birçok ülkeden insan bu Jumbo Marketlerin işçi alımı başvuru şartlarını öğrenmek istiyor. 

Jumbo, Avrupa'nın en büyük market zincirlerinden biridir. Şu anda Avrupa'da 700'den fazla şubesi bulunuyor. Aynı zamanda internet üzerinden online sipariş alımı da yapmaktadır. Market hizmetleri yanında aynı zamanda yemek servisi hizmeti de sunuyor. Firmanın en önemli özelliği ise en kaliteli hizmeti en uygun fiyata vermektir.

Jumbo Market şu ana kadar 16 kez Hollanda'da yılın en iyi marketi seçilmiş. Ana merkezi Hollanda'da bulunan market 2019 yılı itibariyle Belçika'da da faaliyet göstermeye başladı.

Jumbo Market Hollanda Başvuru Formu, Şartları nedir?
Jumbo Market Hollanda Başvuru Formu

 

Market, Hollanda ve Belçika'da faaliyet gösteriyor. Jumbo Marketler tarafından yapılan açıklamada, "Muhtemelen bizi büyük sarı süpermarket olarak tanıyorsunuzdur. Ancak, hedefimiz geleceğin yemek deneyimi oyuncusu olmaktır. Bu nedenle Jumbo'da çalışmak bir işten daha fazlasıdır. Kazanmak için birlikte iş yapmak isteyen insanlardan oluşan özel bir ailenin parçası olursunuz. Hayal etmeye cesaret eden, korkmadan hep ilerlemek ve büyük adımlar atmak ister. Jumbo'da çalışmak, kendiniz olmanızı sağlayan bir maceradır. Hazır mısın?" denildi.

JUMBO MARKET BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları arasında özel bir husus bulunmuyor. 16 yaşından büyük ve Hollanda'da çalışma şartlarını taşıyan herkes başvuru yapabiliyor. Tabii ki Avrupa ülkelerinde en çok konuşulan dillerden birini de bilmek gerekiyor. İngilizce, Almanca, Flemenkçe dillerinden herhangi birini bilmek yeterlidir.

HANGİ MESLEKLER 

Jumbo Market işçi alımı yapılacak pozisyonlar:

Market, teslimat merkezleri, depo ve birçok alanda açık pozisyon bulunuyor.

- Depo Dağıtım Merkezi personeli

- Gıda dışı kalite yöneticisi

- Şirket restoranları personeli

- Ulaşım görevlisi (Şoför)

- Kasiyer

- Temizlik hizmetleri

Jumbo Market Hollanda iş başvuru formunu sizler için buraya bırakıyoruz: https://nl.jobs.jumbo.com/nl/ 

 JUMBO MARKETTE MAAŞ NE KADAR?

Hollanda'daki Jumbo Markette maaşlar pozisyonlara göre değişkenlik göstermektedir.

Markette yer alan pozisyonlar ise şöyle:

Yönetim
şoför hizmetleri
Perakende
yemek şirketi
İnsan kaynakları
Endüstriyel Otomasyon
Müşteri servisi
Yönetmek
Eğitim
Depolama ve aktarma
Satış
Temizlik
Sosyal Hizmetler
Teknik analiz ve dokümantasyon

Buna göre;

Bir kasiyerin aylık brüt maaşı 1.265 eurodur.

Yöneticilerin aylık maaşı brüt 5 bin eurodur.

Jumbo marketlerde ortalama saatlik ücret 10 euro olarak biliniyor.

Üst düzey yöneticilerin ortalama saat ücretleri ise yaklaşık 20 eurodur.

 

JUMBO MARKETLER HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

Şu anda Hollanda ve Belçika'da faliyetleri bulunan Jumbo marketin temelleri 1921 yılına kadar dayanmaktadır. İlk olarak toptan bakkaliye olarak hizmet vermeye başlamış. Van Eerd Group tarafından kurulmuş. Marketlerin ilk kurucuları ise Jan ve Anita Meurs'tur. İkili ilk süpermarketi 1979 yılında Tilburg'da açtı. 

Adını, Van Eerd'e ait Torro adlı yerel bir rakip mağazanın adını bir üst düzeye çıkarmak için fil Jumbo'dan almıştır. 1983 yılında Van Eerd, Meurs ailesinden Jumbo mağazasını satın aldı ve ardından önce güney illerinde, ardından ülke çapında genişledi.

Mayıs 2006 itibariyle , Hollanda genelinde 77 işletme açılmıştır. 1 Ocak 2006 itibariyle birlikte Hollanda'da %3,4'lük bir pazar payına sahipler.

Merkez ofis ve dağıtım merkezi Veghel'de bulunuyor. Jumbo'nun üç bölgesel dağıtım merkezi vardır:

Beilen, Drachten ve Den Bosch. Ekim 2005'te Valthermond, Drenthe'de Jumbo'nun açılmasıyla Hollanda'nın her ilinde bir Jumbo var. C1000 satın alınana kadar, Randstad'da nispeten az sayıda Jumbo vardı .

Eylül 2011'de CVC , C1000 süpermarket zincirini satacağını duyurdu .

23 Kasım 2011'de Jumbo'nun tüm C1000 mağazalarını devralacağı açıklandı. Sonuç olarak Jumbo, Albert Heijn'den sonra Hollanda'daki en büyük ikinci süpermarket zinciri oldu. 

23 Ekim 2014'te süpermarket , LottoNL–Jumbo ve 2019'da Team Jumbo-Visma olan UCI Dünya Turu profesyonel bisiklet takımı Belkin Pro Cycling'in ana sponsoru olacağını duyurdu.

26 Ocak 2016'da Jumbo, V&D' nin restoran zinciri La Place'i açıklanmayan bir miktar para karşılığında iflastan satın aldığını duyurdu.

2017-2019'da, 2017'de Avrupa Le Mans Serisine ve 2018-2019 ve 2019-2020'de FIA ​​Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'na giren Racing Team Nederland'ın ana sponsoruydu. 


 

Yorumlar

Hollanda müslüman mı Hollanda müslüman mı arkadaşlar orada din özgürlüğü nasıl bilgisi olan var mı???
Maaşları ne kadar Hollanda Jumbo market maaşları ne kadar bilginiz var mu, lütfen bu konuda da bilgi verir misiniz?
Boş Verin Boşverin arkadaşlar, elin ülkesine gideceniz de ne olacak. Mis gibi ülkemiz var. Sizi köle gibi çalıştırırlar sonra da yetmezmiş gibi kültürünüzden uzaklaştırırlar.
Ben de isterim Hollanda'da çalışmayı ben de isterim. Lütfen yardımcı olnu. Nasıl gidiliyor, ne yapmamız lazım.
Hasanbulut Çalışmak istiyorum yurt dışında