Johnny Depp davayı kazandı mı son dakika gelişmesi var Amber Heard mı Depp mi kazandı?

Johnny Depp davayı kazandı mı son dakika gelişmesi var Amber Heard mı Depp mi kazandı? Depp ile Heard davasında son durum nedir, kim kazandı veya dava sonuçlandı mı? Merakla beklenen karar açıklandı. Jüri heyeti kararını açıkladı. İşte dünyanın merakla beklediği son dakika kararı:

Google Haberlere Abone ol
Johnny Depp davayı kazandı mı, Amber Heard mı Depp

Johnny Depp davayı kazandı mı, Amber Heard ile olan davalarında son durum nedir, kim kazandı veya dava sonuçlandı mı?

Dünyaca ünlü iki Hollywood yıldızının arasında başlayan tartışma ve sonrasında başlayan mahkeme dünya magazin camiasınca yakından takip ediliyor.

Eski karı-koca olan çiftin birbirlerinden şikayetçi olmaları sonucunda başlayan yargılama süreci yakından takip ediliyor. 

Peki, mahkemede son durum nedir, davayı kim kazandı veya Johnny Depp davayı kazandı mı?

Johnny Depp davayı kazandı mı, Amber Heard mı Depp mi kazandı?
Johnny Depp davayı kazandı mı, Amber Heard mı Depp mi kazandı?

 

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki 100 milyon dolarlık karalama davasının en çarpıcı anları dün yaşandı.

Davayı izleyenlerin ilk günden bu yana nefeslerini tutarak beklediği tanık, sonunda konuştu. Anlattıkları ise özellikle de sosyal medyada yüksek şiddette "bir depreme" neden oldu.

Bu tanık, Johnny Depp'in eski sevgilisi, top model Kate Moss'tan başkası değildi. 1994 ile 1998 arasında Depp'le büyük bir aşk yaşayan Kate Moss'un tanıklığının bu kadar merak edilmesinin nedeni ise Amber Heard'ün iddiasıydı. Heard, Johnny Depp'in eski sevgilisi Kate Moss'a da şiddet uyguladığını hatta onu merdivenlerden ittiğini yıllardır ileri sürüyordu. İşte bu yüzden de Kate Moss'un anlatacakları büyük bir merakla bekleniyordu.

Johnny Depp davayı kazandı mı, Amber Heard mı Depp mi kazandı?
Johnny Depp davayı kazandı mı, Amber Heard mı Depp mi kazandı?

 

Fakat Kate Moss, Amber Heard'ün "hevesini kursağında bıraktı". Depp'in kendisine şiddet uygulamadığını, tekme atmadığını, itmediğini ve merdivenlerden düşürmediğini söyledi. Moss, Jamaika'da tatilde bulundukları sırada kendisinin merdivenden düştüğünü, Depp'in koşarak yardıma geldiğini hatta odaya taşıdığını söyledi. Onun bu sözleri de Amber Heard'ün iddiasını yalanladı.

Kate Moss'un bu ifadesi de davayı başından bu yana takip edenleri heyecanlandırdı. Bu konuda en çok yapılan yorum ise şu oldu: "Gerçek aşk ölümsüzdür!" Moss'un duruşmada tanıklık yapmasından ve anlattıklarından sonra sosyal medyada da gündem hareketlendi. Birçok kullanıcı, Kate Moss ile Johnny Depp'in yeniden bir araya gelmesinden mutluluk duyacağını belirtti.

Bir kullanıcı, Kate Moss ekranda belirdiği anda onu videodan izleyen Johnny Depp'in yüzünün aydınlandığına dikkat çekti. Onun bu gülümsemesi de birçok kişi tarafından "Acaba aralarında bitmeyen bazı duygular mı var?" sorusunun gündeme getirilmesine neden oldu. Bu görüşü "Eğer yoksa bile bu duruşmadan sonra belki de yeniden birlikte olmaya başlarlar" yorumları takip etti.

Video bağlantısı sırasında Kate Moss ve Johnny Depp'in ekran aracılığıyla birbirlerine gülümsemesi de çiftin takipçilerini heyecanlandırdı. Bu konuda bir kullanıcı "Kate Moss ile Johnny Depp'in yeniden bir araya gelmesi için imza kampanyası mı başlatsak?" sorusunu gündeme getirdi. Bir başkası da Twitter'da "Johnny ile Kate'in yeniden bir araya gelmesini isteyenler el kaldırsın" mesajını paylaştı. Moss ile Depp'in birlikte yaşlandığını görmek isteyen sosyal medya kullanıcıları da çıktı.

SAVUNMA TAMAMLANDI JÜRİ KARAR AÇIKLANIYOR...

Ünlü aktör Johnny Depp ve Amber Heard'ün avukatları, ABD'nin Fairfax kentinde devam eden yargılamada jüri heyetini ikna etmek için son savunmalarını yaptı. Hakim, 7 kişilik jüri heyetinden kararını açıklamasını istedi.

Son savunmaların sunulduğu duruşma cuma günü yerel saatle 09.00'da başladı. Savunmaların ardından yargıç Penney Azcarate, jüri üyelerinden karar vermeleri için görüşmelere başlamalarını istedi.

Ancak cuma günü toplanan jüri üyeleri karar konusunda bir uzlaşıya varamadı. Pazartesi ABD'de resmi tatil olduğu için jüri, salı günü yeniden bir araya gelerek karar vermek için görüşmeler başladı.

Jüri heyetinin kararı oybirliği ile alması gerekiyor. Jüri üyeleri, salı günkü oturumda hakime bazı sorular yöneltti. Bu sorulardan birisi de, Amber Heard'ün 2018'de kaleme aldığı ve dava konusu olan yazının başlığının mı yoksa içeriğinin mi dikkate alınacağı ile ilgiliydi.

Amber Heard'ün avukatları, Washington Post'taki yazının başlığının müvekkili tarafından değil gazeteciler tarafından seçildiğini savunuyordu. Dolayısıyla yazının başlığının Heard ile ilgisinin olmadığını belirterek, yargıçtan bunun dikkate alınmaması talebinde bulunmuştu.

Jüri üyleeri 14 saat düşündükten sonra kararını verdiği ve hükmün az sonra açıklanacağı belirtildi.

Virginia eyaletinde görülen davada jüri üyeleri altı hafta boyunca Depp-Heard çiftinin biten evliliği sırasında yaşadıklarını dinledi.

Johnny Depp, 2018 yılında Amerikan medyasında yer alan makalesi nedeniyle Heard'e 'karalama' davası açmış ve 50 milyon dolar tazminat talebinde bulunmuştu. Heard ise karşı hamlede bulunarak 100 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.

Ve beklenen sonuç açıklandı. 

Johnny Depp ile Amber Heard davasında jüri beklenen kararını açıkladı.

Jüri heyeti Amber Heard'ın Johnny Depp'e iftira attığına hükmetti.

Virginia Fairfax İlçe Mahkemesinde görülen davada 7 kişilik jüri heyeti, Depp'i haklı buldu.

Heard'ün 2016'da ayrıldığı Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi.

Yaklaşık 6 haftadır ülke gündemini işgal eden Depp ve Heard'ün davasına bakan jüri, kadın oyuncunun 2018'de Washington Post gazetesinde eski eşi Depp'i "aile içi istismarı temsil eden halka açık bir figür" olarak nitelendirdiği yazısıyla karaladığına hükmetti.

Son Dakika Gelişmeleri Ekleniyor...


 

Yorumlar