Jisoo gruptan ayrıldı mı? Güney Koreli Jisoo hasta mı, kanser mi oldu?

Jisoo nam-ı diğer Kim Ji-soo'nun gruptan ayrıldığı iddiaları hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı. Peki, işin aslı nedir? Jisoo gruptan ayrıldı mı? Güney Koreli Jisoo hasta mı, kanser mi oldu?

Google Haberlere Abone ol
Jisoo gruptan ayrıldı mı? Güney Koreli Jisoo son

Jisoo gruptan ayrıldı mı, ayrılık iddiaları doğru mu, neler oluyor soruları hayranlarının gündeminde yer alan önemli sorular arasında bulunuyor. Jisoo gruptan ayrıldı mı? Güney Koreli Jisoo hasta mı, kanser mi oldu?

JISOO GRUPTAN AYRILDI MI?

En sonunda söyleyeceğimiz en başında söyleyelim. Jisoo'nun gruptan ayrıldığı iddiaları hastalandığı veya kanser olduğuna ilişkin haberlerden sonra geldi. Ne hastalığı ne de ayrılığıyla ilgili haberler doğrudur. Haberlerin hiçbiri doğru değildir. Onunla ilgili tek olumsuz gelişme çalıştığı şirketin sanatçılar listesinde isminin şu anda görünmüyor olmasıdır. Ancak bunun da tam olarak ne anlama geldiği bilinmiyor.

Jisoo gruptan ayrıldı mı Güney Koreli Jisoo hasta mı, kanser mi oldu
Jisoo

 

Kim Ji-soo sahne adıyla Jisoo olarak bilinen, Güney Koreli bir şarkıcı ve oyuncudur. 3 Ocak 1995 tarihinde Güney Kore'nin Gyeonggi bölgesindeki Gunpo şehrinde doğan Jisoo'nun bir abisi ve bir ablası vardır. Gençlik yıllarında basketbol oynadı ve tekvando eğitimi aldı. Seul Sanat Okulu'nda okuyan Jisoo, okulun drama kulübü seçmelerini kazanarak oyunculuk deneyimleri elde etti. 2011 yılında YG Entertainment tarafından düzenlenen seçmelere katılan ve seçilen Jisoo, 5 yıl stajyerlik eğitimi aldıktan sonra 8 Ağustos 2016'da Blackpink adlı kız müzik grubunun görseli ve lider vokali olarak çıkış yaptı. Ayrıca 2021 yılında Snowdrop dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Jisoo'nun kariyeri, YG Entertainment tarafından düzenlenen bir idol grubu seçmesine katılmasıyla başladı. 2013 yılında Blackpink'in üyesi olacağı sinyalleri verilen Jisoo, 2016 yılında resmi olarak grup üyesi olarak tanıtıldı ve "BOOMBAYAH" adlı şarkıyla çıkış yaptı. Jisoo, Blackpink'in çıkışından önce birçok reklamda ve diğer YG Entertainment sanatçılarının müzik videolarında yer aldı. Ayrıca oyunculuk kariyerine 2015 yılında The Producers dizisinde konuk oyuncu olarak başladı.

Jisoo gruptan ayrıldı mı Güney Koreli Jisoo hasta mı, kanser mi oldu
Jisoo

 

Blackpink olarak, 2016 yılında Square One adlı çıkış albümlerini yayınladılar. Grup, "The Album" adlı albümlerinde yer alan "Ice Cream" ve "How You Like That" gibi şarkılarla büyük başarı elde etti. Jisoo ayrıca Jennie ile birlikte yazdığı "Lovesick Girls" adlı şarkıyı da grup olarak seslendirdi.

Jisoo, solo çalışmalara da yer verdi. 2019 yılında Inkigayo programında MC olarak yer aldı ve Arthdal Chronicles adlı diziye katıldı. 2020 yılında ise Snowdrop dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Kişisel hayatında Jisoo, Çince ve Japoncayı ana dili gibi konuşabilmektedir. Ailesi de sanatçı olan Jisoo'nun ailesi annesi, babası, bir ağabeyi ve bir kız kardeşten oluşmaktadır. Jisoo, Gallup Korea tarafından yapılan anketlerde en popüler K-pop idolü seçildi ve sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesi bulunmaktadır. Moda dünyasında da etkili olan Jisoo, birçok.

BLACKPINK DAĞILIYOR MU?

Grubun kuruluşunu yapan YG Entertainment, Rose'ın solo şarkısına dair çıkan haberlere ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Ajans, Rose'nin 31 Ocak'ta Blackpink'in yaklaşan The Show konserinde ilk kez tek başına sahneye çıkacağını doğruladı. Ajans ayrıca Rose'nin şarkısının klibini çekmeyi tamamladığını ve son aşamalarda yüksek kaliteli bir yayın sağlamak için çok çalıştıklarını da sözlerine ekledi. Dünyaca ünlü müzik grubundan sevenlerini heyecanlandıracak bir haber geldi. Blackpink'in üyesi Rose ilk kez solo şarkısıyla sahneye çıkacak.

Rose'in solo şarkı çıkartacağının doğrulanmasından sonra grubun 'Blink' adıyla anılan hayran kitlesi sosyal medyayı hareketlendirdi. Grubun hayranlarından bazıları bu solo hareketi desteklerken bazıları ise grup içi çatırdamalara yol açabileceğini söyledi. Ancak grup dağılmıyor.

 

Yorumlar

deniz bence değil ama içimde kötü bir his var... umarım lenf kanseri değildir gruba çok büyük katkıları da mevcuttu. o grubun en büyük parçası ve neşe kaynağı... umarım değildir...
Jisoo_are_unnie Bu haberi gördüğümde çok sevindim, jisoo biasım ve onun sağlık durumu önemli. Kanser olmaması ve gruptan ayrılmamasına çok mutlu oldum.