JBL Quantum ile eşsiz deneyim

Oyuncular için özel olarak tasarlanmış JBL'nin kulaklık serisi JBL Quantum eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor. Quantum serisinde yer alan oyun kulaklıkları ve PC hoparlörleriyle oyuncular en doğru ve etkileyici ses deneyimine ulaşılabilir fiyatlarla erişiyor.

Google Haberlere Abone ol
JBL Quantum ile eşsiz deneyim

Günümüzün oyun türlerinde, ses doğruluğu ayırt edici unsur olarak karşımıza çıkıyor. Kulaklık ve hoparlör gibi teknoloji ürünlerinde ilk akla gelen markalar arasında yer alan JBL, oyunculara rekabet avantajı ve sürükleyici bir deneyim sağlayan JBL Quantum serisi ile fark yaratıyor. Quantum serisi, oyuncuların çapraz ateşleri tespit etmekten en ufak düşman hareketlerine kadar tüm ses detaylarının algılanmasını sağlıyor. JBL Quantum serisi yankı engelleme özelliğine sahip profesyonel düzeyde çevirmeli veya çıkarılabilir ses odaklı bom mikrofonları ile kusursuz bir deneyim sunuyor. Hafifliği ile öne çıkan JBL Quantum serisinin tamamında uzun süreli rahatlık için hafızalı köpük kulak yastıkları bulunuyor. JBL Quantum 800 ve Quantum ONE modellerinde ise ayrıca aktif gürültü engelleme özelliği de yer alıyor. Bu özellikler ile ortamda ne kadar gürültülü olursa olsun, odak sadece oyunda kalıyor.

Oyuncular en doğru ses düzenine sahip seri ile gerçekten oyunun içindeymiş gibi hissedebiliyor. JBL Quantum serisi, FPS (First Person Shooter) oyunlarında düşmanları takip etmenin heyecanından destansı MOBA savaşlarına katılmaya kadar, oyun kazandıran sesleri kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bu seri bir oyun kulaklığının sahip olduğu en gerçekçi ses deneyimini sunuyor. JBL Quantum serisi; JBL Quantum 100, JBL Quantum 200, JBL Quantum 300, JBL Quantum 400, JBL Quantum 600, JBL Quantum 800, JBL Quantum ONE ve JBL Quantum DUO modellerinden oluşuyor.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla test edildi

Donanım tasarımı, DSP, yazılım ve üretim alanlarındaki uzmanlığını birleştiren JBL, ses materyalinden kullanıcının kulaklarına kadar ses sinyal yolunun kontrol edilmesini sağlıyor. JBL’in birinci sınıf akustik mühendisliği ekiplerinin sektör için şimdiye kadar yaratılmış en doğru ses ortamını oluşturduğu tasarım, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından test edildi.  Bu testler sonrasında bugün oyun kulaklıkları için mevcut olan en gelişmiş algoritmalarla JBL QuantumSURROUNDTM sistemi oluşturuldu.  Bu sistem; JBL Quantum 300, 400, 600 ve 800 kulaklıklarda daha geniş, daha gerçekçi bir mekansal ses alanı ve özellikler oluşturan JBL QuantumENGINE PC yazılımı tarafından desteklenen ses teknolojisini içeriyor.

En küçük hareketleri hassas bir şekilde izliyor

JBL Quantum ONE'a özel olarak oluşturulan QuantumSPHERE 360 teknolojisi entegre kafa izleme sensörlerine ve kalibrasyon mikrofonuna sahip tescilli algoritmaları ileen küçük hareketleri bile hassas bir şekilde izliyor. Baş izleyici, oyundaki görsel nesneleri tam olarak buluyor ve karşılık gelen sesle eşleştirerek daha gerçekçi, sürükleyici ve doğru bir oyun deneyimi sunuyor. Bu da oyuncuların diğer oyuncuları takip etmelerine ve artırılmış, yapay olarak değiştirilmiş doğal içgüdüler gibi etraflarındaki hareketleri hissetmelerine olanak tanıyor.

Tamamı PC için optimize edilen JBL Quantum serisindeki tüm modeller aynı zamanda konsol, mobil, Discord, TeamSpeak ve Skype ile uyumlu çalışıyor. JBL Quantum kulaklıklar 399-2.690 TL arasında değişen fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Yorumlar