Janbi Ceylan kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Janbi Ceylan kimdir sorusu Diriliş Ertuğrul'dan sonra karşımıza Uyanış Büyük Selçuklu diziyle de çıktı. Ceylan, atçılık ve savaş sanatları konusunda ülkemizde yetişmiş ve kendini yetiştirmiş nadir isimler arasında sayılabilir. İşte Janbi Ceylan biyografisi:

Janbi Ceylan kimdir, nerelidir, kaç yaşında? - Sayfa 1

JANBİ CEYLAN KİMDİR?

Janbi Ceylan atçılık denildi mi Türkiye'de akla ilk gelen isimdir. Peki, Ceylan nerelidir, kaç yaşında gibi sorular atçılık dünyasıyla ilgisi bulunan birçok kişi tarafından soruluyor. Janbi Ceylan kimdir? 

Janbi Ceylan kimdir, nerelidir, kaç yaşında? - Sayfa 2

JANBİ CEYLAN BİYOGRAFİSİ

Türkiye'de atçılık, binicilik denildiğinde aslında ilk akla gelen isimlerden birisi olması gerekiyor; ancak onu pek fazla kimse tanımıyor. Halbuki televizyon ekranlarında ve sinema salonlarında izlediğimiz birçok filmde, dizide onun izine rastlamak mümkündür. Janbi Ceylan nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte Janbi Ceylan biyografisi: 

Janbi Ceylan kimdir, nerelidir, kaç yaşında? - Sayfa 3

Janbi Ceylan bir at eğitmeni ve aynı zamanda bir akrobattır. Ancak Türkiye onu 2019 yılında Diriliş Ertuğrul'da Bamsı'ya işkence eden Teo olarak hatırlıyor. Sonunda Bamsı tarafından öldürülerek diziden ayrılmıştı. 

Janbi Ceylan kimdir, nerelidir, kaç yaşında? - Sayfa 4

JANBİ CEYLAN KAÇ YAŞINDA?

Janbi Ceylan İstanbul'da doğdu. Doğum tarihini tam olarak bilmesek de şimdilerde 50'lili yaşlarındadır. 

Kafkasya kökenli Çerkes bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Ancak küçük yaşlarda Rusya'ya ve Kasfasya'ya ailesiyle birlikte yerleşti.