İzmir'de 6 yaşındaki kız çocuğuna köpek saldırısı

İzmir'de sokağa kontrolsüz şekilde bırakılan Alman kurdu köpek, 6 yaşındaki küçük kıza hayatının kâbusunu yaşattı.

Alman kurdu cinsi bir köpeğin, kız çocuğuna ve olaya müdahale eden esnafa saldırdığı o anlar kameraya yansıdı. İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Sekiz Eylül Mahallesi'nde, markete gitmek için sokağa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğu, yolda karşılaştığı Alman kurdu cinsi bir köpek tarafından saldırıya uğradı.

Köpeğin, çocuğun peşinden koştuğunu gören çevredeki esnaf, küçük kızı kurtarmak için müdahale etti. Esnafın müdahalesi sonucu kız çocuğu köpeğin saldırısından küçük sıyrıklarla kurtuldu, olayda 2 esnaf köpek ısırması sonucu yaralandı.

Küçük çocuk ve esnaflar, Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Köpek ise çevredekilerce kontrol altına alındıktan sonra olay yerine çağrılan belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü. Hayvanın sahibine ulaşılamazken veteriner hekimler köpeği gözlem altına aldı.

Olaya müdahale eden esnaflardan 45 yaşındaki Ersan Bavli, dükkanında çalışırken bir anda köpeğin küçük kızı kovaladığını, kızın bağırdığını gördüğünü söyledi.

 Köpeğin kız çocuğuna saldırma anını hala unutamadığını belirten Bavli, "Köpeğin ağzı, çocuğun kafasındaydı. Kurtarmak için mücadele ederken köpek beni de kollarımdan ısırdı. Köpek çok güçlüydü. Arkadaşım geldi, köpeğin kulaklarından tuttu, götürürken onu da ısırdı. Bu olaya müdahale etmeseydik daha vahim bir olay yaşanabilirdi. Bizim yerimizde kim olsa aynışeyi yapardı." dedi.

Esnaf Salim Aktaş da kendisinin de çocuk sahibi olduğunu belirterek, "Köpeğin kıza saldırdığını görünce çok üzüldüm. Olaydan sonra çocuk çok ağladı. Psikolojisi bozulmuştu. Köpek beni de ellerimde ısırdı ama çocuğumuzu köpeğin elinden kurtardığımız için mutluyum." diye konuştu.

Yorumlar

ALİ HAKLI BU KÖPEK OLAYI İZLEYİNCE MAHALLEDEKİ ESNAFIN BAKKALIN BERBERİN FIRINCININ NE KADAR YARDIM SEVER OLDUKLAR İNSANİ GÖREV OLARAK CANLARI PAHASINA KOŞARAK YARDIM ETMELERİ BİR İNSANLIK ÖRNEĞİDİR.İŞTE BUNA KALSA DAHİ ALIŞ VERİŞİMİZİ MAHALLEDEKİ ESNAF İLE YAPMAMIZ GEREKİR HERŞEY İÇİN AVM LERE GİTMEYE GEREK YOK ALIŞ VERİŞİNİ MAHALLEDEKİ ESNAFIN İLE YAP
Okkes İnşallah bu kopek seni isirirda kopek besleyip milletin cocuguna saldırmayı görürsün . it besliyirsaniz evinizde besleyin be. Biktik sizden artik sokaga cikamaz olduk . ankara nin gobeginde yasiyoruz . demetevlerde kopekten disari cikamiyor eşim cocugum ya.