Taksi Sahipleri Derneği’nden ücretsiz hizmet

Taksi Sahipleri Derneği; taksi, minübüs ve servis esnafına yönelik Ege Kaza Danışmanlık Şirketi ile hizmet protokolü imzaladı. Anlaşma çerçevesinde başta taksi, minibüs ve servis esnafının son iki yıllık geriye dönük yapmış oldukları...

Google Haberlere Abone ol
Taksi Sahipleri Derneği’nden ücretsiz hizmet

Taksi Sahipleri Derneği; taksi, minübüs ve servis esnafına yönelik Ege Kaza Danışmanlık Şirketi ile hizmet protokolü imzaladı. Anlaşma çerçevesinde başta taksi, minibüs ve servis esnafının son iki yıllık geriye dönük yapmış oldukları kazalardaki değer ve kazanç kayıplarını tahsil etmek için ücretsiz hizmet verilecek.

Türkiye genelinde üyesi olan Taksi Sahipleri Derneği, taksi esnafına yönelik Alo Danışma Hattı’ndan sonra önemli bir çalışmaya daha imza attı. Son iki yılda kazaya karışan taksi esnafının değer ve kazanç kayıplarını tahsil etmek için ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek. Bu amaçla geçen günlerde Taksi Sahipleri Derneği ile Ege Kaza Danışmanlık Şirketi bir hizmet protokolü yaptı. Yapılan işbirliği anlaşmasına göre başta taksi esnafı olmak üzere minübüs ve servis esnafına da ücretsiz hizmet verilecek. Dernek söz konusu esnafın son iki yıllık geriye dönük olarak yapmış oldukları kaza ile ilgili yüzde 50 haklı olmak durumunda hak ettikleri değer kaybı ve kazanç kayıplarını tahsil ederek onların ekonomilerine katkıda bulunacak. Protokol hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler telefonla ya da yüz yüze başvuruda bulunabilecek. Taksi, servis ve minübüs esnafı son iki yıllık haklarını elde edebilmek için Halide Edip Adıvar Caddesi No. 154-B adresindeki Taksi Sahipleri Derneği Merkezi’ne bizzat başvurabilecek. Konuyla ilgili 0537 430 71 71 numaralı telefonu arayarak randevu ve danışmanlık hizmeti de alınabiliyor.

Yılda 1 milyon kaza oluyor

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Başkanı Mustafa Pala, “Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı verilerine göre yılda 1 milyona yakın trafik kazası yaşanıyor. Bu konuyla ilgili olarak bizler de ne yapabileceğimizi düşündük. Esnafımızın cebine, ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz. Ceplerinden hiçbir ücret çıkmadan masraf vermeden bu işlem yapılacaktır. İşlem yapılırken herhangi bir dosya masrafı ve avukatlık ücreti ödemeyecekler. Bu da Taksi Sahipleri Derneği ile Ege Kaza Danışmanlık Şirketi’nin yaptığı işbirliği sayesinde olacak” dedi.

Yorumlar