İzmir Belediyesi iş başvurusu nereden ve nasıl yapılacak?

İzmir Belediyesi iş başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? sorularının yanıtı İzmir Belediyesi'nin açtığı kontenjanlara başvurmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulananların başında gelmektedir.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Belediyesi iş başvurusu nereden yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi açıktaki kadorları için ilana çıktı. İzmir Belediyesi iş başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? İzmir Belediyesi personel alım şartları nelerdir? sorularının yanıtı İzmir Belediyesi'nin açtığı kontenjanlara başvurmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulananların başında gelmektedir.

İzmir’de yaşayan ve büyüşehir belediyesinin iş ilanına başvuru yaparak istihdam edilmek isteyen pek çok vatandaşlar iş ilanlarına yönelik araştırmalarını sürdürüyor. İzmir Belediyesi düzenli olarak iş ilanları yayınlamakta ve gerekli şartlara haiz olan vatandaşları istihdam ederek vatandaşların aylık kazançlarına katkı sağlarken belediyenin ilanlarına başvurmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi kurum bünyesindeki kadrolarda açıklık yaşanması halinde personel alımları için İŞKUR üzerinde ilan yayınlayarak kadrolarını doldurmaya çalışmaktadır. Büyükşehir belediyesine bağlı kurumlar da dahil olmak suretiyle belediye bünyesinde çalışmak isteyenler güncel İŞKUR ve diğer özel ilan sitelerini takip ederek alımlardan haber olması ve başvurularını yapması gerekmektedir. İzmir il sınırları içinde bütün ilçelerdeki belediye kurumları için şoför ve temizlik işçisi alımları ilanı yayınlanırken buna ek olarak stajyer aranmaktadır. Henüz okulunu devam ettiren veya mezun olan vatandaşlarda stajyer olarak da çalışabilmektedir ve mevcut kariyerinizi İzmir Belediyesi’nde çalışarak sürdürebilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iş başvuruları

İzmir belediyesi iş başvuru ilanlarını https://www.iskur.gov.tr/ adresinden takip edebilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra ‘’Kamu memur alımı’’ veya ‘’Kamu dışı kamu işçi alımı ilanı’’ sekmelerini inceleyip, İzmir il sınırları içerisindeki ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

İzmir Belediyesi genel iş başvuruları

İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi web sayfasında belediyenin insan kaynakları tarafından açılan ve sürekli kontrol edilen CV bankaları için hesap açabilirsiniz. Açtığınız hesaplar üzerinden CV’nizi hazırlayarak belediyede paylaşıp genel başvuruda bulunabilirsiniz. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından aranan kriterlere uygunluk taşımanız halinde belediye sizinle irtibata geçebilir ve iş sahibi olabilirsiniz. İlk kez başvuru oluşturacak kişilerin öncelikle hesap açması gerekmektedir. Yeni başvuru bölümünde bulunan gerekli bilgileri doldurarak telefonunuza gelecek aktivasyon koduyla hesabınızı oluşturmanız mümkündür. Bu noktada sağlık, öğrenim, dil, bilgisayar bilgilerinizi ve iş tecrübelerinizi doldurarak başvuruda bulunmak istediğiniz pozisyonu belirleyebilirsiniz. En fazla 3 meslek grubu için başvuruda bulunabilir ve ek olarak belirtmek istediğiniz noktaları ‘’Açıklama’’ bölümüne yazarak CV’nizi oluşturabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin zaman zaman yaptığı diğer alımlara erişmek içinde yine İŞKUR üzerinden yapılacak açıklamaları takip edebilir ya da belediyenin resmi sitesi üzerinden yapılacak açıklamaları takip ederek alımlardan haberdar olabilirsiniz.

Yorumlar