İzmir Aydın otobanı neden kapalı?

İzmir Aydın otobanı neden kapalı?

Google Haberlere Abone ol
İzmir Aydın otobanı neden kapalı?

İzmir Aydın otobanı neden kapalı?

İzmir Aydın otobanında bugün yolun kapalı olması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Yolun kapalı olduğunu gören sürüceler ne olduğunu merek etmeye başladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü günlük yol durumu bültenine baktığımızda ise bölgede bir çalışma olduğu görülüyor. 

İşte Karayolları Genel Müdürlüğünün bugünkü yol bülteni: 

TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22:00-06:00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

Anadolu Otoyolunun (Ankara-Bolu) İl Sınırı-Çamlıdere Kavşağı, 18-19.km.leri arasında bulunan Tatlak Köprüsü'nde tabliye ve üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Korkuteli-Elmalı yolunun 26.km.sinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 28.07.2022 Perşembe günü 12:00-14:00 saatleri arasında yol trafiğe kontrollü olarak kapatılacaktır.

İzmir-Çeşme Otoyolunun 2-6.km.leri arasında (Karaburun -Zeytinler arası) ekolojik köprü yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer bölümden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Ankara-Pozantı Otoyolunun Pozantı Kuzey Kavşağı-Pozantı Güney Kavşağı Kesimi 4-6.km.leri arasında bulunan Çakıt-8 Viyadüğünde genleşme derzlerinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer (Ankara) istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (22.07.2022-10.08.2022)

Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 47.km.sinde meydana gelen yol çökmesi nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Mecitözü-Amasya yolunun 20-26.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Denizli-Antalya yolunun 0-19.km.leri arasında sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kastamonu-Tosya yolunun 28-31.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.


 

Yorumlar