İzel'in yüzü neden öyle, ne oldu, hastalığı nedir?

İzel'in yüzü neden öyle, ne oldu, yüzündeki yara izleri nedir, neden kaynaklandı, hasta mı, hastalığı nedir?

Google Haberlere Abone ol
İzel'in yüzü neden öyle, ne oldu, hastalığı nedir?

İzel'in yüzü neden öyle, ne oldu, yüzü neden yaralı görünüyor, yüzündeki yara izleri nedir, neden kaynaklandı, hasta mı, hastalığı nedir?

Türk müziğinin efsane isimleri arasında yer alan İzel'in son hali yeni görenleri şaşırtıyor. İzel'in yüzündeki yara izleri veya yaralar, görenler tarafından "İzel'in yüzü neden öyle" sorularına neden oluyor. 

İzel'in yüzü neden öyle, ne oldu, yüzündeki yara izleri nedir, neden kaynaklandı, hasta mı, hastalığı nedir?
İzel'in yüzü bir gecede bu hale geldi

 

Aslında İzel'in yüzündeki yaraların izleri duyanların hiç de duymak istemeyeceği türden bir sorundan kaynaklanmış. 

Kimsenin başına gelmesini istemeyeceği talihsiz olay sonrasında İzel'in yüzü bir gece ansızın bu hale geldi. Peki, nedir bu sebep, İzel'in yüzünün bu hale gelmesine neden olan olay nedir? İşte detay: 

Türk pop müziğinin sevilen seslerinden biri olan ve özellikle şarkıları ile 90'lı yıllara damga vuran İzel büyülü sesi ile tekrar gündemde. Aslen İstanbullu olan İzel, şu anda 50 yaşında. İzel hakkında merak edilenler haberimizde...

İzel'in yüzü neden öyle, ne oldu, yüzündeki yara izleri nedir, neden kaynaklandı, hasta mı, hastalığı nedir?
İzel

 

Yüzünde oluşan sivilcelerin bir gecede olduğunu açıklayan İzel, verdiği bir röportajda yüzünün nasıl bu hale geldiğini şöyle anlatmıstı.

“Saba Tümer ile Bugün” programına konuk olan İzel, sevgilisini en yakın kız arkadaşıyla öpüşürken yakaladığını anlattı ve “Sevgilimi en yakın kız arkadaşımla öpüşürken yakaladım. İkisini öyle görünce hiçbir şey diyemedim. Sadece 'Kolay gelsin' dedim çıktım. O gün büyük üzüntü yaşadım. Hem en yakın arkadaşımı hem de sevgilimi kaybettim. Ben öfkemi dillendirebilen biri değilimdir, içime atarım. O gün de bir şey diyemedim. Akşam yattım sabah kalktığımda cildim bu haldeydi. Önce kızamık olduğumu sandım, sonra doktora gittim, doktora stresten olduğunu söyledi. Allah'tan başka bir hastalık olmadı. Sadece yüzümle kurtuldum. 2 kez operasyon geçirdim, ama artık bir şey yaptırmayacağım” diye konuşmuştu.

İZEL KAÇ YAŞINDA?

İzel kimdir, kaç yaşında, nerelidir? İzel 29 Nisan 1969'da doğdu.

Gerçek ve tam adı ise İzel Çeliköz'dür.

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

İlk olara Neco'ya vokalistlik yapan başarılı sanatçı, Burak Kut, Ercan Saatçi, Ferda Anıl Yarkın, Hakan Peker ve Seden Gürel'le beraber seslendirdiği ve müziğini yaptığı Biz Hep Böyleyiz şarksıyla birincilik ödülüne sahip olmuştur.

1991 yılının sonlarına doğru Çelik ve Ercan ile müzik kariyerine devam eden İzel, bir süre müzik defterini kapatsa da müzisyen dostlarının ısrarıyla sektöre geri dönmüştür. 16 dalda ödül alan İzel, en son "Aşk En Büyüktür Her Zaman" albümünü çıkarmıştır.


 

Yorumlar