İYİ Parti'nin deprem tiyatrosu patladı

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından bölgeye giden Meral Akşener'in bir vatandaşla yaptığı konuşma ülkenin gündemine oturdu. Mahalleye yardımın gelmediğini iddia eden vatandaş daha sonra Akşener'in kulağına eğitilip "Ben de biraz önce Hıdır beyle görüştüm beraber çalışma yapacağız." dedi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'nin deprem tiyatrosu patladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Elazığ'da bir vatandaşla yaptığı konuşmanın ardından sosyal medyada paylaşılan görüntüler tartışmalara neden oldu.

Görüntülerde Meral Akşener'in yanına gelen bir vatandaşlar "Halk olarak mahallemiz olarak hala bir yardım bir şey gelmemiş. Kimse bilmiyor bunu. Ha köylere kadar çadırlar gitmiş sağ olsunlar onlarda vatandaşımız. Ama bir mahalleye otel kanat açmış" ifadelerini kullanarak yardım almadıklarını iddia etti. Ancak, depremin ilk saatlerinden itibaren Türkiye'nin dört bir yanından Elazığ'a yardım yağdı. Ve hala yardımlar gitmeye devam ediyor.

Akşener ise vatandaşın sözleri üzerine "Bizim arkadaşlarımızın ilettiklerini buraya gönderin. Biz kendimiz bir çalışma yaptık. Ben seferberlik ilan ettim bizim partililere epeyce bir şey gönderildi buraya getirilsin." ifadelerini kullandı.

Depremzede olduğu belirtilen vatandaş daha sonra Akşener'in kullağına eğilip "Ben de biraz önce Hıdır beyle görüştüm beraber çalışma yapacağız. Bende sizin elamanınızım bugünden itibaren." dedi.

Bu görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine bir çok vatandaş olayın planlanmış bir tiyatro olduğunu söyledi.

Yorumlar

sadettin yazıklar olsun nankör