İyi Parti'den CHP'ye çağrı: Açıklama yapması lazım

İyi Parti Sözcüsü Ağıralioğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun darbe iması içerdiği için tepki çeken konuşmaları nedeniyle açıklama yapması gerektiğin belirterek, "Her açıklamanın peşine düşmeyelim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İyi Parti'den CHP'ye çağrı: Açıklama yapması lazım

İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yaptığı darbe imalı konşumasının tartışmalı olduğunu, bu nedenle bir açıklama yapması gerektiğini söyledi. 

Ağıralioğlu, darbe imasında bulunanmakla suçlanan CHP'li siyasetçilere tepki göstererek, "Siyasetçiler ne konuştuklarını iyi bilmeli, sözlerini seçerek kullanmalı, yanlış anlaşıldığını savunuyorsa yeni bir açıklama yaparak düzeltme yapmalı" dedi. 

Ağıralioğlu, Kaftancıoğlu'nun açıklamalarının peşine düşmek zorunda olmadıklarını, açıklama yaparak, varsa yanlış anlaşılmanın düzeltilmesinin kendisine düştüğünü söyledi.

Habertürk'te konuşan Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bir darbe ihtimali durumunda en sert tepkinin İyi Parti'den geleceğini, Erdoğan'a hiçbir şekilde zarar verilmesini istemediklerini, onun seçim yoluyla, sandık yoluyla iktidarı teslim etmesini istediklerini belirtti.

Yorumlar

nedeni canan baykal gibi akp nin adamı pardon kadını