Tüm şehir bu güzel yürekli adamı arıyor

Kırklareli'de gece yarısı sokak köpeğinin üşümemesi için montunu çıkararak ona veren vatandaş güvenlik kameralarına takıldı. Belediye Başkanı, şahsı tanıyanların kendisine bildirmelerini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Tüm şehir bu güzel yürekli adamı arıyor

Kırklareli'de bir kişinin, gece sokakta üşüyen köpeğin üzerine montunu örterek ısıtmaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Güzel yürekli bu vatandaşımızı makamımda ağırlamak isterim, tanıyanların benimle iletişime geçmesini bekliyorum dedi.

Kırklareli'nin Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda bir iş yerinin önünde, gece sokaktaki köpeği gören bir kişi, köpeğin üşümemesi için yere köpük serip üzerine de montunu örttü. Vatandaşın bu davranışı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasını yansıdı.

Görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, henüz kimliği belirlenemeyen kişiyi makamında ağırlamak istediğini söyledi. Kesimoğlu, 'Dün gece Kırklareli'mde içimizi ısıtan bir an yaşandı. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda yüreği güzel bir insan, montu ile köpeğin üzerini örterek ısınmasına yardımcı oldu. Güzel yürekli bu vatandaşımızı makamımda ağırlamak isterim, tanıyanların benimle iletişime geçmesini bekliyorum' dedi.

Yorumlar

hakan akepe genclik kollari baskanidir.