İtalya'ya gelin mi veriyoruz? Yabancı damat Nicolo Zaniolo

İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo Türkiye'ye gelir gelmez ünlü oyuncu Burcu Özberk'i takibe aldı. Burcu Özberk Zaniolo'nun takibine yanıtsız kalmadı

Google Haberlere Abone ol
İtalya'ya gelin mi veriyoruz? Yabancı damat Nicolo

Roma'dan Galatasaray'a transfer edilen İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo Türkiye'ye gelir gelmez ünlü oyuncu Burcu Özberk'i takibe aldı. Burcu Özberk Zaniolo'nun takibine yanıtsız kalmadı... İtalyan basını konuyu manşete taşıdı ve Burcu Özberk'un Zaniolo'nun yeni sevgilisi olduğunu iddia etti.

Galatasaray'ın Roma'dan transfer ettiği yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo ile oyuncu Burcu Özberk sosyal medyada birbirini takip etti. Bu haber İtalya magazininde geniş yer buldu. La Gazzetta dello Sport gazetesi ikili arasındaki takipleşmeyi haberleştirdi ve "Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi" ifadelerine yer verdi. Zaniolo'nun Türkiye'de mutlu olduğu ve bunun Özberk'e borçlu olduğunu iddia etti.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 1989 doğumludur. 34 yaşında olan güzel oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunudur. 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi Huricihan Sultan karakteri ile tanındı. Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri ile ününü artırdı. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda da rol aldı.

İtalya'ya gelin mi veriyoruz? Yabancı damat Nicolo Zaniolo
Burcu Özberk

 

2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde performansı ile göz doldurdu. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterine hayat verdi. Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde de rol alan Özberk son olarak Nicolo Zaniolo ile arasında aşk olduğu iddiaları ile gündeme geldi.

Yorumlar