İstanbul'da öğretmenlere saygı yemeği

- İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, "Öğretmenler Günü" dolasıyla yemek verdiği öğretmenlere gül dağıtarak teşekkür etti

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da öğretmenlere saygı yemeği

İSTANBUL (AA) - İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla öğretmenlerle bir araya geldi.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünün Topkapı Sarayı’ndaki bir restoranda "Öğretmenler Günü" dolasıyla verdiği yemeğe, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, milli eğitim müdür yardımcıları, mesleğe yeni başlamış öğretmenler ile kıdemli öğretmenler katıldı.

Öğretmenler Günü münasebetiyle bu hafta bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirten Yelkenci, Sabancı Öğretmenevi’nde tamamı öğretmenlerin eseri olan yağlı boya, kaligrafi, tezhip, hat ve ebru çalışmalarının sunulduğu sergi açtıklarını söyledi.

Yelkenci, şunları kaydetti:

"Dün Adile Sultan Huzurevi’nde kalan yıllarca ülkemize hizmet etmiş emekli öğretmenlerimizi ziyaret edip, ellerini öptük. Sabah öğretmenlerimiz yemin etti, 15 Temmuz vesilesiyle gazi olan, şehit olan öğretmenlerimizi andık. Bu akşam da böyle güzel tarihi bir mekanda öğretmenlerimiz, onlara bir talimatımız, talebimiz olmaksızın sadece yemek yesin istedik. Yemekte idari görevde bulunan arkadaşlarımız, mesleğe yeni adım atmış öğretmenlerimiz, emekli olan öğretmen arkadaşlarımız, bunun yanında 5, 10, 15, 20, 25, 30 ve 35’inci yılında olan bazı öğretmen arkadaşlarımız, ayrıca sosyal, kültürel etkinliklerde başarı kazanmış, akademik başarılar kazanmış arkadaşlarımızla beraber olduk.”

Yelkenci, öğretmenlere gül dağıtarak, eğitime sundukları katkılarından dolayı teşekkür etti.



Yorumlar