İstanbul'da hastanedeki silahlı ve bıçaklı saldırı olayı

- Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hasta karşılama, yönlendirme görevlisinin bıçaklanması ve silahla yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen 2 kardeş yakalandı - Şüphelilerden birinin hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak ve gasp suçlarından 12 ayrı kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da hastanedeki silahlı ve bıçaklı saldırı olayı

İSTANBUL (AA) - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hasta karşılama, yönlendirme görevlisinin bıçaklanması ve silahla yaralanması olayına karıştıkları öne sürülen 2 kardeş gözaltına alındı.

Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Erdi Yiğit'i (27) bıçakladıktan sonra tabancayla yaralayan ve olay yerinden kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin operasyonunda, olaya karıştıkları belirlenen Y.C. ile kardeşi M.C. yakalandı.

Şüphelilerden M.C'nin, hırsızlıktan 8, uyuşturucu madde kullanmaktan 2 ve gasptan 2 olmak üzere 12 ayrı kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Gözaltında tutulan Y.C. ve M.C. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün 23.00 sıralarında, acil serviste çalışan hasta karşılama, yönlendirme görevlisi Erdi Yiğit (27) ile hasta yakınları arasında henüz belirlenemeyen sebeple kavga çıkmış, Yiğit'i önce bıçaklayan ve ardından da tabancayla yaralayan şüpheliler kaçmıştı.

Yorumlar