Vefasız eş, hem terk etti, hem evini satıp sokağa attı

İstanbul'da trajik bir film konusunu aratmayan bir aile dramı yaşandı. Vefasız koca, kanser olan karısını terk etti, ve karısına kredi çektirdiği evi de satarak hasta eşini hem icralık etti hem de sokağa attı.

Google Haberlere Abone ol
Vefasız eş, hem terk etti, hem evini satıp sokağa attı

İstanbul'da yaşanan akılalmaz olay pes dedirtti.Hayırsız koca, kanser olan eşini terk etmesi yetmezmiş gibi oturduğu evi satıp kadını borç içinde sokağa attı.

İki kez kansere yakalanan eşini terk eden vefasız koca, bununla da yetinmedi. Eşinin üzerine bankadan kredi çektiren koca, oturduğu evi de satışa çıkarıp hasta karısını sokağa attı. İstanbul Bakırköy'de yaşayan 46 yaşındaki S.D., S.S. ile 15 yıllık evliydi. Genç kadın 2002'de meme kanserine yakalandı. Hastalığı boyunca eşinin kendisine iddiaya göre hiçbir şekilde manevi desteği olmamıştı. Yine iddiaya göre S.S., eşini hastalığı ile baş başa bırakarak terk etti. Genç kadın tüm zorluklara rağmen kanserle olan mücadelesine devam ederek hastalığı atlatmayı başardı.

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre D'nin kanseri yendiğini öğrenen iş adamı S.S. (50), eşini ikna ederek tekrar birlikte yaşamaya başladı. Bu sırada işleri kötüye giden S., iflas etti. Eşinin yanında duran D. bankalara başvurarak eşi için yüklü miktarda kredi çekti ve eşinin işlerinin yoluna girmesini sağladı. Fakat genç kadın 2008'de yeniden kansere yakalandı.

İşlerini yoluna koyan S. ise hasta eşini yeniden terk etti. Hastalığı ile mücadele eden genç kadın bankalardan gelen icra ile ikinci bir şok yaşadı. S., eşinin kendisi için çektiği krediyi ödememişti. Ayrıca S. eşinin yaşadığı evi hasta karısından gizlice satarak S.D.'nin sokağa attı. Suç duyurusunda bulunan D'nin şikâyeti üzerine S.S. hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorumlar