İstanbul'da doktora silahlı saldırı

İstanbul Bahçelievler'de özel bir hastanede görev yapan doktor Fikret Hacıosman eski bir hastası tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan ise aranıyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da doktora silahlı saldırı

İstanbul Bahçelievler'de bulunan özel bir hastanede eski bir hastası tarafından silahlı saldırıya uğrayan doktor Fikret Hacıosman hayatını kaybetti. 

Bahçelievler’de özel bir hastanenin  Psikiyatri bölümünde görevli uzman doktor Fikret Hacıosman, eski hastası olduğu öne sürülen Tunçdemir'in silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Saat 12.30 sıralarında hastanede gerçekleşen olayda başından vurulduğu belirtilen Hacıosmanyaşamını yitirdi. 

HASTANEDEN SALDIRI AÇIKLAMASI

Bahçelievler'de silahlı saldırıya uğrayan Psikiyatri Uzmanı Fikret Hacıosman'ın çalıştığı hastane, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Hastanemiz Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, Mart ayından itibaren tedavi gören hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğramıştır. 12.25 sıralarında saldırıya uğrayan Dr. Hacosman, acil müdahalesi yapılarak ameliyata alınmıştır. Şu an yoğun bakım tedavisi sürmektedir. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Emniyet mensupları tarafından yapılan tahkikat sonucu saldırgan yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Bu elim saldırı tüm sağlık camiasını derinden sarsmıştır" denildi.

SERHAT TUNÇDEMİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Serhat Tunçdemir’in Mart ayından beri tedavi gördüğü, obsesif kompulsif bozukluk tedavisi gördüğü bildirildi.

Saldırgan Serhat Tunçdemir kaçarak Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde akrabasının evine gitti. Evdekileri rehin alan saldırgan, müzakereci polislerin de devreye girmesiyle silahını dışarı attı. Saldırgan eve giren polisler tarafından gözaltına alındı.

FİKRET HACIOSMAN KİMDİR?

Fikret Hacıosman Bahçelievler'de özel bir hastanede Uzman psikolog olarak görev yapmaktadır. Hacıosman 2 Ekim günü bir hastası tarafından silahla vurulmuştur.

Yorumlar