İstanbul Valiliği'nden 'kavgada ölüm' açıklaması

İstanbul Valiliği, Zeytinburnu'nda yaşanan aile içi kavga esnasında olaya müdahale eden polisin kurşunuyla bir kişinin ölümüne ilişkin açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Valiliği'nden 'kavgada ölüm' açıklaması

İstanbul Valiliği, Zeytinburnu ilçesinde aile içerisinde yaşandığı belirtilen kavgada polis tarafından vurulan bir kişinin hayatını kaybetmesi üzerine açıklama yaptı.
Zeytinburnu ilçesi Seyitnizam mahallesinde aile içerisinde yaşandığı belirtilen ve 30-40 kişinin karıştığı kavgada olaya müdahale eden polise silah doğrulttuğu iddiasıyla poılis trarafından vurulan şahıs hayatını kaybetti. Olayla ilgisi bulunmayan bir kişi ise yaralandı.

Olaya ilişkin valilikten yapılan açıklamada, "Bugün saat 18.30 sıralarında 155 Polis İhbar Hattına yapılan Zeytinburnu İlçemizde 'aile içinde silahlı kavga' ihbarı üzerine, hemen olay yerine polis ekibi sevk edilmiştir. Zeytinburnu Seyitnizam G-4 sokakta meydana gelen olay yerine sevk edilen ekibimiz tarafından 30-40 kişilik bir grubun sokak içinde kavga ettikleri tespit edilmiştir. Tarafların ayrılması için görevlilerimizin müdahale ettikleri sırada, ellerinde silah ve sopalarla sokağa giren şahıslardan ikisi hedef gözetmeksizin sağa sola ateş etmişler. Bu şahıslardan silahını görevli Polis memuruna doğrultan (A.İ), Polis memuru tarafından açılan ateş sonucu yaralanmıştır. Yaralı (A.İ) hemen hastaneye sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Olayla ilgisi bulunmayan ancak açılan ateş sonucu yaralanan (B.B.) isimli bir kişinin ise tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edilmiştir. Olaya karışan (A.B.) , (İ.Ş.), (N.İ.), (İ.İ.), (M.G.) ve (L.İ.) isimli şüpheli şahıslar ile Polis Memuru gözaltına alınmıştır. Şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda (3) adet ruhsatsız tabanca ile (18) adet fişek ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili çok yönlü inceleme başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar