İstanbul Son Dakika: Üniversiteler 2 gün tatil edildi

Son Dakika İstanbul'da üniversiteler 2 gün tatil edildi. Öte yandan HY, İstanbul Havalimanı varışlı ve kalkışlı 36 seferi iptal etti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da üniversitelere kar tatili

Son Dakika İstanbul'da üniversiteler 2 gün tatil edildi. Öte yandan HY, İstanbul Havalimanı varışlı ve kalkışlı 36 seferi iptal etti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul’daki üniversitelerde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili üniversite öğrencilerimiz, şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası, İstanbul’daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle (pazartesi-salı) ara verilmiştir. Önce sağlık, önce güvenlik." ifadelerini kullandı.

THY'NİN BAZI İSTANBUL UÇUŞLARI İPTAL 

Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın İstanbul Havalimanı varışlı ve kalkışlı yapılması planlanan 36 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurdu.

Hava koşullarının operasyonlara olumsuz etkisini en aza indirmek için tedbirler almayı sürdüren THY, bu doğrultuda iç ve dış hatta planladığı bazı seferleri iptal etti.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "24 Ocak tarihli, İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 36 seferimiz iptal edilmiştir. Uçuş durumunuzu web sitemizde sorgulayabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Yolcuların uçuşlarıyla ilgili son durumu "https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/ucus-durumu/" bağlantısından öğrenebilecekleri belirtildi.

THY, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın (24 Ocak Pazartesi) Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı yapılması planlanan 31 uçuşun iptal edildiğini daha önce duyurmuştu.

AYVACIK TÜNELİ TÖRENİ İPTAL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yarın katılacağı Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu T-2 Tüneli Işık Görme Töreni ertelendi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Karaismailoğlu'nun katılımıyla yarın gerçekleştirilmesi planlanan tören ileri bir tarihe ertelendi.


 

Yorumlar