İstanbul Sanacaktepe'de fabrika yangını
İstanbul Sancaktepe'de 3 katlı bir iş yerinde çıkan yangına 58 araç ve 122 personelle müdahale ediliyor; olayda yaralanan ya da mahsur kalan olmadı.
İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yer alan Abdurrahmangazi Mahallesi Bengisu Sokak'taki 3 katlı bir iş yerinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi. Alevlerin yükselmesi ve dumanın çevreye yayılmasıyla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
YOĞUN DUMAN VE PATLAMA SESLERİ
Yangının etkisiyle binadan yoğun duman yükselirken, çevrede bulunanlar kısa sürede tahliye edildi. İş merkezinde zaman zaman patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Yetkililer, olayda herhangi bir yaralanma ya da mahsur kalma durumunun yaşanmadığını açıkladı.
58 ARAÇ VE 122 PERSONELLE MÜDAHALE
İtfaiye ekipleri yangına 58 araç ve 122 personelle müdahale ediyor. Müdahale çalışmaları sürerken, çevrede güvenlik önlemleri artırıldı. Ekipler, yangının çevredeki diğer binalara sıçramaması için önlem alarak soğutma ve söndürme çalışmalarını sürdürüyor.
Yangının çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacak.
Yorumlar