İstanbul Garaj Günleri nerede Aralık 2022 Garaj Günleri adres ve iletişim bilgileri var mı?

İstanbul Garaj Günleri nerede 2022 Aralık ayı Garaj Günleri adres ve iletişim bilgileri var mı? Peki İstanbul'da 2019 yılında Garaj Günleri düzenleyen firmalar hangileridir, adresleri nerede, hangi tarihler arasında düzenlenecek? Şu an en son düzenlenen garaj günleri CtarCity AVM'de bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Garaj Günleri nerede Aralık 2022?

İstanbul Garaj Günleri nerede 2022 Aralık ayı Garaj Günleri adres ve iletişim bilgileri var mı? İstanbul 2022 Garaj Günleri alışveriş meraklıları tarafından merakla aranıyor. İstanbul'da hangi marka hangi tarihler arasında "Garaj Günleri" düzenliyor. 

İstanbul'da birçok alışveriş merkezinde ve markaların binalarında her yıl düzenli olarak "Garaj Günleri" düzenleniyor. Peki 2022 yılında İstanbul'da düzenlenen Garaj Günleri ne zaman ve nerede? 

İSTANBUL GARAJ İNDİRİMİ 2022 NEREDE?

İstanbul'daki büyük alışveriş merkezleri koronavirüs salgını başlayana kadar her yıl düzenli bir şekilde, bazıları yılda iki kez olmak üzere, garaj günleri düzenliyordu. 

AVM'lerin oto park katlarında düzenlenen garaj günlerine, o AVM'de bulunan bütün markalar katılım sağlıyordu. 

Garaj günlerinde normal satışın çok altında fiyatlara ürünler satılıyordu. 

İstanbul Garaj Günleri nerede 2022 Garaj Günleri adres ve iletişim bilgileri var mı?
İstanbul Garaj Günleri nerede 2022 Garaj Günleri adres ve iletişim bilgileri var mı?

 

İşte İstanbul Garaj Günleri detayları ile ilgili bilgiler: 

STARCITY GARAJ GÜNLERİ BAŞLADI

2022 yılının son garaj günlerini StarCity AVM düzenledi. StarCity Garaj Günleri 3-11 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlendi. Garaj günlerinin 11 Aralık 2022 tarihine kadar devam etmişti. Garaj'da tekstilden ayakkabıya, ev dekorasyonundan aksesuara kadar her şey inanılmaz indirimlerle Kırmızı Garaj’da tüketicileri bekliyor.

İstanbul Garaj Günleri nerede 2022 Garaj Günleri adres ve iletişim bilgileri var mı?
İstanbul Garaj Günleri nerede 2022 Garaj Günleri adres ve iletişim bilgileri var mı?

 

FLO GARAJ GÜNLERİ NEREDE VE NE ZAMAN?

İstanbul'da geçtğimiz yıllarda yılında ayakkabı alanında "Garaj Günleri" düzenleyen en büyük markalardan biri FLO oldu.

FLO'nun "Garaj Günleri" Bağcılar’daki merkez binada düzenliyordu.

Etkinlikler genellikle nisan ayında düzenlenirdi.

En son 5 Nisan - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen garaj günleri yoğun ilgi görmüştü.

Ancak bu yıl için henüz bir garaj günleri kampanyası düzenlediğine dair haber veya mesaj yok. 

DEPOSITE GARAJ GÜNLERİ

Deposite Garaj Günleri geçtiğimiz yıllarda en çok ilgi gören kampanya merkezleri arasında yer almıştı. Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli ve Başakşehir’in buluşma noktasında bulunan Deposite Outlet’in Garaj Günleri genellikle Nisan ayının başlarında düzenlendir.

Yılda iki kez otopark alanında “indirim üzerine indirim” mottosuyla düzenlenen Garaj Günleri etkinliği, 6 Nisan’da başlıyordu. 21 Nisan’a kadar süren Garaj Günleri’nde aralarında Hummel, Opmar Optik, Boyner, Bambi, Tefal gibi ünlü markaların olduğu 30’u aşkın marka inanılmaz fiyatlarla alışveriş imkanı sunacak.

Deposite Outlet, ulusal ve uluslararası Nike Factory Store, Adidas, Altınyıldız, Mavi, Boyner Outlet, Hotiç, LC Waikiki gibi seçkin markalarıyla İstanbul ve Başakşehir’in en dikkat çeken kazançlı alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

Deposite Garaj Günleri 2022 yılında henüz düzenlenmedi, düzenleneceğine dair de bir mesaj bulunmuyor. 

212 OUTLET GARAJ GÜNLERİ

212 OUTLET Garaj günleri ilkbahar ve sonbahar aylarında ayrı ayrı düzenleniyordu. Garaj günleri düzenleyen en büyük AVM'ler arasında bulunan 212 Outlet, pandemi nedeniyle ara verdiği Gara Günleri'ne hala başlamadı.

Daha önce 212 Outlet'te fırsat garajı adı altında düzenlenen garaj günleri 27 Mart 2019 günü başlamış 7 Nisan Pazar gününe kadar devam etmişti. 212 Outlet garaj günlerinde dünyaca ünlü yozlcrrce marka 3P otoparkında stand açıyor. Bu fırsatları kaçırmak istemeyen İstanbullular garaj günlerine akın ediyor. 212 Outlet iletişim ve telefon numaraları şöyle: 

444 4 212

Adres: Atatürk Havalimanı Yolu Mahmut Bey Çıkışı


 

Yorumlar