İstanbul'da silahlı saldırı, ölü ve yaralılar var

İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da silahlı saldırı, ölü ve yaralılar var

 İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde silahlı saldırı meydana geldi.

Son dakika haberine göre saldırıda 3 kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Beyoğlu ilçesi Örnektepe Mahallesi Kanarya Sokak'ta meydana gelen olayda iddiaya göre; silahlı bir grup, husumetli oldukları kişilere kurşun yağdırdı.

Silahlı saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

OLAYIN NEDENİ

Olay nedeni belli oldu. İddiaya göre boşanma aşamasında olan kadın ile kocasının aileleri arasında çatışma çıktı, çatışmada erkek tarafından damat dahil 3 kişi hayatını kaybetti. 

İddiaya göre; kadın ile kocasının tartışmasından sonra, kadın küserek baba evine gitti. Kadını ikna ederek almak için gelen damat ve babası ise kadının ailesinin direnişiyle karşılaştı.

Kadının ailesi kadının gitmesine müsaade etmeyince tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde silahlı kavgaya dönüştü. Kadının babası ile damadın ailesi arasında yaşanan silahlı çatışmada damat, damadın babası ve damadın yeğeni vurularak öldürüldü. Kadının babası da ayağından vurularak yaralandı.

DETAYLAR GELDİ

Alınan son haberlere göre, Örnektepe Mahallesi'nde Hacer Giray ve eşi Enes Berk Giray arasında tartışma çıktı.

Enes Berk Giray, babası Hulusi Giray ve kuzeni olduğu öğrenilen Burak Giray ile tartışmanın ardından dayısının Kanarya Sokak'taki evine giden Hacer Giray'ı almaya gitti.

Eve dönmek istemeyen Hacer Giray babası Mürsel A.'yı telefonla arayarak durumu bildirdi. Buraya gelen Mürsel A, yaşanan tartışmanın ardından dünürü Hulusi Giray tarafından silahla bacağından yaralandı. Mürsel A. da silahla ateş ederek dünürü Hulusi Giray, damadı Enes Berk Giray ve Burak Giray'ı öldürdü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan Mürsel A, Beytullah A. ve İrfan A. hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde gözaltına alınan ve bacağından yaralandığı belirlenen zanlı tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Zanlı Mürsel A'nın ifadesinde Hulusi Giray tarafından bacağından vurulması üzerine silahını kullanarak olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Mürsel A, diğer yaralıların eşinin akrabası olduğunu ancak onları kimin vurduğunu bilmediğini savundu.

eliyor...


 

Yorumlar