Isparta'da taciz gerilimi, köylüler bakkalı taşladı

Isparta'da 9 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiasıyla 75 yaşındaki adam gözaltına alındı, bakkalı ise taşlandı.

Google Haberlere Abone ol
Isparta'da taciz gerilimi, köylüler bakkalı taşladı

Isparta'nın Yalvaç ilçesi Kuyucak köyünde oturan evli ve 4 çocuk babası Fahrettin Ü., dün yardım için oğlu M.Ü.'ye ait bakkal dükkanına gitti.

Fahrettin Ü.'nün bakkalda yalnız olduğu sırada alışveriş için N.T. adlı kız çocuğu geldi. İddiaya göre Fahrettin Ü., çikolata verdiği çocuğu önce elle taciz etti. Ardından da dükkanın kapısını kilitleyip, N.T.'ye cinsel istismarda bulundu.

N.T., eve gidince olayı annesine anlattı. Annesi de hemen jandarmaya haber verdi. Fahrettin Ü., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Fahrettin Ü. suçlamaları reddederken, jandarma iş yerindeki güvenlik kamerasına ait kayıtları incelemeye aldı.

Cinsel saldırı sonrası rahatsızlandığı bildirilen N.T., Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yalvaç'a bağlı Kuyucak köyünde evli ve 4 çocuk babası Fahrettin Ü.'nün 9 yaşındaki kız çocuğuna bakkal dükkanında cinsel istismarda bulunması, köy halkını isyan ettirdi.

Toplanan bir grup köylü olayın yaşandığı dükkana saldırdı.

İş yerinin camlarını taşla kıran köylüleri, ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

Köylüler, böyle bir olayın köylerinde yaşanmasından dolayı utanç duyduklarını söyledi.

Yorumlar