İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı

İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
İsmailağa Cemaati lideri hastaneye kaldırıldı

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İsmailağa Cemaatinin lideri 91 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu, geçen hafta yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hastaneye kaldırıldı. Üsküdar’daki özel bir hastanede bir haftadır tedavi gören Ustaosmanoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve daha önce de bu hastanede tedavi görüp evine geçtiği, fakat doktorunun tavsiyesi üzerine tekrar hastaneye getirilerek normal serviste tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bugün hastaneye kaldırılan Mahmut Ustaosmanoğlu, 1929 yılında Trabzon'da doğdu.

Gençliğinde etraftaki köylerin hocalarından ders aldı. 16 yaşında icazet alan Ustaosmanoğlu, icazetinden sonra köyünde ders vermeye başladı.

Detaylar Geliyor...

Yorumlar

Sıddıka çakıcı Allah'ım acil şifalar versin bir alim kolay yetişmiyor, onların dualarına himmetlerine çok ihtiyacımız var rabbim alimlerin hürmetine üzerimizdeki bela ve musibetlerden bütün alemi İslamı selamete çıkarsın
recep yilmaz ALLAHIN EN GUZEL SÌFALARI VERSIN AMIN MAHMUT EFENDI HZ LERÌ SENI COK SEVIYORUZ AMIN
Sahibe şirin Allah şafi ismi hürmetine acil şifalar versin Allah doslarını başımızdan eksik etmesin inşaAlah