İsmail Sürgeç kimdir nerelidir?

Terör örgütü saflarında yer alan teröristlerden İsmail Sürgeç kimdir, nerelidir ne zaman örgüte katıldı?

Google Haberlere Abone ol
İsmail Sürgeç kimdir nerelidir?

Güvenlik güçlerinin Tunceli'de düzenlediği operasyonda İçişleri Bakanlığının Kırmızı Liste kategorisinde aradığı teröristlerden biri etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Kırmızı listeye bir çizik daha... Sözde Tunceli Saha Sorumlusu Yılmaz kod adlı İsmail Sürgeç, Tunceli Ahpanos Vadisi'ndeki operasyonda etkisiz hale getirildi... Tebrikler Kahramanlar. Allah sizi muhafaza etsin.

Etkisiz hale getirilen teröristin İsmail Türgeç olduğu öğrenildi. Peki, İsmail Sürgeç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Terörist İsmail Sürgeç

 

46 yaşında olduğu öğrenilen İsmail Sürgeç'in aslen Tuncelili olduğu belirtildi.


ÜMİT ÖZDAĞ'DAN ÇOK KONUŞULACAK YENİ İDDİALAR

 

Yorumlar

Tuncelili Yörük / TÜRKMEN bu tuncelili degil kripto ermeni bir mikroptu. Sunu UNUTMAYIN Tunceli bir TÜRKMEN OVASIDIR. Ben Tunceliliyim Ailemiz mubadelelerden önce Vatan savunmasi icin Balkanlardan (Bulgaristan/Yunanistan ve Romanya) 10.000 kisi ile geldiler ve ruslara,fransizlara ve diger gavur tohumlarina kök söktürdüler. Ailemizin Balkanlardakileri ile devamli görüsüyoruz. Ne yazikki masonik it kurusu iskal altindaki medyamiz Tunceliyi bir avuc kürt ve ermeni dölüne peskes cekmek icin yirtmadigi yeri kalmadi. TUNCELI TÜRKMEN OVASIDIR!