İsmail Küçükkaya nerelidir, kaç yaşındadır, kimdir

İsmail Küçükkaya FOX TV'de her sabah Çalar Saat programını sunan kişi kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Daha önce hangi kurumlarda çalıştı, asıl mesleği nedir? İşte Küçükkaya ile ilgili merak edilen konular.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Küçükkaya nerelidir, kaç yaşındadır, kimdir

İsmail Küçükkaya nerelidir, kimdir, kaç yaşındadır soruları ünlü sunucuyu tanımayanlar tarafından sıklıkla sorulur. Türkiye'nin odaklandığı İstanbul seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı tarafından gösterilen adayların karşı karşıya geleceği programı yönetecek riski alan İsmail Küçükkaya bir kez daha gündem oldu. Türkiye'nin en tecrübeli gazetecilerinden biri olarak bilinen Uğur Dündar'ın almak istemediği büyük riski İsmail Kabul etti. Peki, hafta içi her sabah FOX TV'de Çalar Saat isimli programı sunan İsmail Küçükkaya aslen nerelidir, kimdir, kaç yaşındadır? İsmail Küçükkaya daha önce hangi kurumlarda çalıştı?

İsmail Küçükkaya, "Atatürkçü kimliğiyle" bilinen bir kişidir. Bu anlamda CHP adayına daha yakın duran bir gazeteci olarak biliniyor. Yayınlarında ve haberlerinde CHP yanlısı tavırları da dikkat çeken gazetecilerden birisidir.

İşte Küçükkaya hakkında merak edilen birçok konu hakkında detaylı bilgiler...

İşte İsmail Küçükkaya'nın kısaca biyografisi:

İsmail Küçükkaya aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

İsmail Küçakkaya 20 Ocak 1972 tarihinde Kütahya iline bağlı Simav ilçesinde doğdu. 

İlkokul ve ortaokulu doğduğu ilçede tamamladı. 

1993 yılında Ankara'ya gitmek zorunda kaldı. Çünkü Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nü kazanmıştı. 

Ardından çeşitli televizyon kanallarında haber programları sundu.

Son olarak ise FOX TV'de sabah saatlerinde yayınlanan Çalar Saat programını sunmaya başladı.

Programa bazen ünlü konuklar alınarak gündem oluşturuluyor.

İsmail Küçükkaya hakkında en çok merak edilen bir diğer konu ise evli mi bekar mı olduğudur.

Küçükkaya 2002 yılında talihsiz bir boşanma vakası yaşadı. Ancak çok fazla bekar hayatı yaşamayarak 2016 yılında yeniden dünya evine girdi. 

Küçükkaya'nın eşi Eda Demirci bir öğretmendir.

İsmail Küçükaya'nın yayınlanmış bazı eserleri de bulunuyor.

Bu eserler, 2008 yılında yayınlanan Cumhuriyetimize Dair, 2012 yılında çıkan ve Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı ile birlikte hazırlanan Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı ve 2016 yılında çıkan "Korkma" isimli kitaplardır.

Küçükkaya'nın "Altın Kelebek Ödülü", "Türkiye Altın Marka Ödülü" ve MGD Ödülü gibi ödülleri de bulunuyor.

MUHARREM İNCE VAKASI

Türkiye, İsmail Küçükkaya'yı özellikle de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP adayı Muharrem İnce'nin "Adam kazandı" şeklindeki ifadesini kamuoyuna duyurduğu günlerden hatırlıyor. Muharrem İnce, 24 Haziran seçimleri sırasında telefonla bağlandığı İsmail Küçükkaya'ya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kastederek, "Adam kazandı" şeklinde ifade kullanmıştı. Küçükkaya, bu ifadeyi canlı yayında duyurduğu için CHP'lilerin lincine uğramıştı.

İsmail Küçükkaya aslen Simavlı'dır.

47 yaşındadır.

Asıl mesleği gazeteciliktir.

Yorumlar