MEB il içi atama sonuçları belli olan iller

Milli Eğitim Bakanlığı'nın il içi atama sonuçları, öğretmenler tarafından merakla bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
MEB il içi atama sonuçları belli olan iller

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları için beklenen tarih geldi. Birçok öğretmen başvuru sonuçlarını büyük bir heyecanla bekliyor.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin siteleri üzerinden bugün il içi yer değiştirme (il içi atama) sonuçları açıklanıyor. Atama sonuçları henüz açıklanmadı.

MEB’den gelecek il içi atama sonuçlarını bekliyor. 21-24 Mayıs tarihlerinde alınan il içi yer değiştirme başvurularının ardından atama sonuçları 29 Mayıs’ta yani bugün açıklanacak. İl içi atama sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına dair herhangi bir bilgi ise henüz paylaşılmadı. 2019 il içi tayin sonuçları İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin resmi internet siteleri üzerinden erişime açılacak.

21-24 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınan atamalar ve kararname işlemleri valiliklerce en geç 29 Mayıs 2019 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 14 Haziran 2019 tarihinden itibaren başlatılacak.

İşte, il içi yer değiştirme sonuçları il bazında açıklanacak. Açıklanan iller belli oldukça aşağıdaki listeye güncel olarak eklenecektir…

-OSMANİYE

-KIRIKKALE

-AKSARAY

-MERSİN

-GAZİANTEP

-ANKARA

-KAHRAMANMARAŞ

Yorumlar