KPSS Önlisans Sınav Yerleri - KPSS 2018 Önlisans

KPSS Önlisans Sınav Yerleri açıklandı mı? KPSS adaylarının bu günlerde cevabını en çok merak ettiği soru KPSS Önlisans Sınav Yerleri açıklandı mı? oldu.

Google Haberlere Abone ol
KPSS Önlisans Sınav Yerleri - KPSS 2018 Önlisans

Yüzbinlerce memur adayının gözü kulağı ÖSYM tarafından açıklanacak sınav yerlerinde.

KPSS'ye hazırlanan memur adaylarının merakla beklediği sınav yerleri konusunda ÖSYM'nin resmi internet sitesinde büyük bir yoğunluk yaşanıyor.

Kamuda memuur olarak çalışmak isteyen adaylar günlerdir, ÖSYM'nin resmi internet sitesine girerek, KPSS Önlisans Sınav Yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor.

ÖSYM aracılığıyla yapılan ön lisans düzeyi KPSS 4 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. 

İki yıllık üniversite okuyan öğrenciler ile bu üniversitelerden mezun olanlar bu sınava girebilecek. Sınavda 120 soru sorulması bekleniyor.

KPSS Önlisans sınavına girecek kişilerin sınav giriş yerlerini ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden takip etmeleri gerekiyor. 

ÖSYM'nin ilgili adresi ise şöyle: https://ais.osym.gov.tr

SINAVA GİRERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS Önlisans sınavı da diğer sınavlar gibi aynı şartlara sahip. Sınava girerken adayların yanlarında bulundurması gereken belgeler şunlar:

2018 KPSS sınava giriş belgesi,

Nüfus Cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport,

Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için adayların sonava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunması gerekiyor.
 

Yorumlar