Yataş Bedding’ten Yatak Odalarına zarif bir dokunuş

Zengin desen ve renk seçeneğine sahip ev tekstili koleksiyonuyla fark yaratan Yataş Bedding, yepyeni pike takımlarıyla baharın huzur veren renklerini yatak odalarına taşıyor. Zarif ve modern çizgisiyle öne çıkan Liza ve Delta pike takımları, kaliteli kumaşlarıyla sağlıklı ve rahat bir uyku vadediyor.

Google Haberlere Abone ol
Yataş Bedding’ten Yatak Odalarına zarif bir dokunuş

Ev tekstili koleksiyonlarında özgün tasarımları, zengin desen ve renk seçenekleriyle dikkat çeken Yataş Bedding, Liza ve Delta pike takımlarıyla baharın huzur veren dokunuşunu yatak odalarına taşıyor. Zarif ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken pike takımları, %100 pamuklu ranforce kumaş kalitesiyle de fark yaratıyor. Pike, lastikli çarşaf ve yastıktan oluşan Liza ve Delta pike takımlarının çift ve tek kişilik seçenekleri bulunuyor.

Modern bir tarza sahip Liza Pike Takımı, canlı renk geçişleriyle yatak odalarında dinamik bir etki yaratıyor. Yumuşacık dokusuyla öne çıkan Liza Pike Takımı benzersiz ranforce kumaş kalitesi ve lastikli çarşafıyla uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Liza Pike Takımı’nın mavi ve pembe renk seçenekleri bulunuyor.

Zarif ve modern tasarımıyla dikkat çeken Delta Pike Takımı, yatak odalarına etkisi dört mevsim sürecek, zamansız bir estetik katıyor. Sarı renk seçeneğiyle yatak odalarında sıcak bir dokunuş yapan Delta Pike Takımı’nın çarpıcı mint yeşili rengi ise şıklığıyla göz alıyor. Delta Pike Takımı, uzun ömürlü ranforce kumaş kalitesinin lastikli çarşafı ile pratik ve kullanışlı bir tasarım ortaya koyuyor.

Liza ve Delta pike takımları tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

Yorumlar