Taksitli satışlar pırlantaya ilgiyi artırdı

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, takı ve mücevher ürünlerinde geçerli 4 taksit ve indirim kampanyasını başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Taksitli satışlar pırlantaya ilgiyi artırdı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) takı ve mücevher ürünlerinde kredi kartına 4 taksite imkân tanıyan düzenlemesinin ardından Türkiye’nin Hepsiburada’sı, takı ve mücevher ürünlerinde geçerli 4 taksit ve indirim kampanyasını başlattı.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, BDDK’nın yeni düzenlemesiyle birlikte takı ve mücevher ürünlerinde geçerli 4 taksit fırsatını başlattığı sepet indirimi kampanyasını duyurdu. Takı ve mücevher kategorisindeki 150 TL üzerindeki altın ve gümüş dahil tüm ürünler için geçerli olan taksit ve kampanya müşterilerin yüzünü güldürüyor.

Pırlantaya olan ilgi dikkat çekti

Hepsiburada’nın açıklamasına göre, indirim kampanyasıyla birlikte pırlantaya olan ilgi artış gösterdi. Pırlanta ürünlerinde özellikle tek taş ve beştaş yüzükler ile kolyeler en çok rağbet gören ürünler oldu. Hepsiburada’nın bütçeleri rahatlatan taksit ve indirim kampanyasının ardından saflık ve berraklığıyla öne çıkan D, E, F, G parlaklık değerindeki pırlantalara da ilgi arttı. Hepsiburada, pırlanta kolye ve yüzüklerde en çok beyaz altın tercih edildiğini vurguladı.

En çok talep gören kesim baget

Hepsiburada’nın açıkladığı verilere göre pırlanta takı ve mücevherlerde en çok talep gören kesim baget pırlantalar oldu. En çok talep gören ürünler ise tek taş yüzük, beştaş yüzük, işçilikli altın bilezik ve kolye olarak sıralandı.

Takı ve mücevher alışverişi için tüyolar

Hepsiburada, takı ve mücevher alışverişinde dikkat edilmesi gereken noktaları müşterilerine aktardı. Hepsiburada, ilk olarak takı veya mücevherin sertifika ve garanti belgelerinin kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı. Pırlanta alırken de özellikle parlaklık değerine dikkat edilmesi ve parlaklık değeri yüksek olan D, E, F, G sınıfı pırlantaları tercih etmelerini önerdi.

Yorumlar