KidzMondo’da Fas Günleri

Çocuklar KidzMondo’da dünya kültürleriyle tanışıyor, masalsı bir yolculuğa çıkıyor!

Google Haberlere Abone ol
KidzMondo’da Fas Günleri

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocukların eğlence & öğrence şehri KidzMondo, çocukları dünya kültürleri ile tanıştırmaya devam ediyor. Mayıs ayında Kuzey Afrika’nın gözde ülkesi Fas, KidzMondo’ya taşınıyor!

Eğlenirken öğrenmek isteyen çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler hazırlayan KidzMondo’da çocuklar, dünya kültürlerini tanımaya Fas ile devam ediyor.

11-12, 18-19 ve 25-26 Mayıs tarihlerinde Fas’ın simgeleriyle donatılacak olan KidzMondo’da; Kuzey Afrika'nın en renkli, en canlı ülkesinin baş döndürücü zengin kültürel özelliklerinden geleneksel dansı Kinava’ya, kadar her şey var. Çocuklar Fas Günleri’nde hem eğlenecek hem de bu masalsı ülkeyi tüm gizemiyle keşfedecekler.

KidzMondo’nun minik ziyaretçileri ‘Fas Günleri’ kapsamında; yöresel kıyafetlerin sergilendiği moda defilesi izleyecek, Bi’Parça Fas sergisini gezecek, Fas’a özgü püsküllü anahtarlık ve takı yapımı gibi yaratıcılık atölyelerine katılabilecekler. Çocuklar ayrıca Fas’ın en ünlü içeceği nane çayı ve yeşil limonata gibi ikramlıkları da deneyimleyecekler.

40’tan fazla meslek ünitesinin yer aldığı KidzMondo’da çocuklar, meslekleri deneyimlemenin yanı sıra her ay bir ülkenin kültürüyle tanışmaya devam edecek.

Yorumlar