Coca-Cola’dan Altın Renkli Kapak Kampanyası

Milyonlarca litre hediye Coca-Cola, Fanta, Sprite altın renkli kapakların altında!

Google Haberlere Abone ol
Coca-Cola’dan Altın Renkli Kapak Kampanyası

Coca-Cola, milyonlarca litre Coca-Cola ürününü tüketicilere hediye olarak sunuyor. Coca-Cola’nın yeni kampanyasında, Coca-Cola, Fanta ve Sprite’ın promosyonlu 2,5 litrelik pet şişelerinin altın renkli kapaklarının altında yer alan “2L Kazandınız” yazısını bulan tüketiciler, kampanyaya katılan satış noktalarından 2 litrelik Coca-Cola Orjinal Tat, Coca-Cola Şekersiz, Fanta Portakal ve Sprite ürünlerinden birini bedelsiz alabilecek.

Coca-Cola, Altın Renkli Kapak kampanyası ile hediye ürünler sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında milyonlarca adet bedelsiz 2 litrelik Coca-Cola ürünü tüketicilere hediye ediliyor.

Coca-Cola, Fanta ve Sprite 2,5 litrelik pet şişelerin altın renkli kapaklarının altında " 2L Kazandınız" yazısını bulan tüketiciler, kapakları kampanyaya katılan satış noktasına götürerek, kampanya kapsamında olan Coca-Cola Orjinal Tat, Coca-Cola Şekersiz, Fanta Portakal ve Sprite ürünlerinden birinin 2 litrelik pet şişe ürününü hediye olarak alabilecek. Altın Renkli Kapak kampanyası 30 Nisan 2019 tarihine kadar devam ediyor.

Coca-Cola Şirketi (NYSE: KO), 200’den fazla ülke ve bölgede sunduğu 500’den fazla marka ile komple bir içecek şirketidir. Şirketin portföyünde, Coca-Cola markalarının yanı sıra, AdeS soya tabanlı içecekler, Ayataka yeşil çay, Costa Kahve, Dasani suları, Del Valle meyve suları ve nektarları, Fanta, Georgia kahve, Gold Peak çay ve kahveleri, Honest Tea, innocent sıvı meyve püreleri ve suları, Minute Maid meyve suları, Powerade spor içecekleri, Simply meyve suları, smartwater, Sprite, vitaminwater ve ZICO hindistan cevizi suyu gibi, dünyanın en değerli içecek markaları da bulunmaktadır.

İçeceklerindeki şekerin azaltılmasından yeni ve yenilikçi ürünlerin pazara sunulmasına kadar gerçekleştirdiği birçok çalışmayla ürün portföyünü sürekli geliştirmektedir. Aynı zamanda, kullandığı suyu doğaya geri kazandırarak ve ambalajların geri dönüşümünü destekleyerek çevre üzerindeki etkimizi azaltmak için çalışmaktadır. Coca-Cola Şirketi, şişeleyici ortakları ile birlikte 700 binden fazla insana istihdam sağlayarak, faaliyet gösterdiği ülkelerin ekonomisine katkıda bulunuyor. Daha fazla bilgi için www.coca-colacompany.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar