İş adamı oğlunun düğününde kalp krizi geçirip öldü

PeReJa İleri Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Özer Sezer Susesi, oğlunun düğününde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
İş adamı oğlunun düğününde kalp krizi geçirip öldü

Ünlü iş adamı Özer Sezer Susesi, oğlunun düğünde hayatını kaybetti. PeReJa İleri Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Özer Sezer Susesi’nin oğlu Anıl Susesi, önceki gün İstanbul’da düzenlenen nikah töreniyle Fatma Girik’in torunu Ecem Fatma Girik’le evlendi. Ancak düğün, Özer Sezer Susesi’nin ölümüyle sonuçlandı.

İş adamı Özer Sezer Susesi Anıl Susesi ile Ecem Fatma Girik'in nikahının kıyılmasının hemen ardından kalp krizi geçirerek vefat etti.

Özer Sezer Susesi bugün Edirne Yeniimaret Bademlik Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Kuruluşu bir asra dayanan Pereja İleri Kimya Sanayi’nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Türkiye’nin ilk limon kolonyası markasına adını veren şirketin, Türkiye’de Sandy markasıyla ilk sıvı sabunu ürettiği de belirtiliyor.

Pereja kendi markalarının dışında Chakra, Beymen, LCW, English Home, Bella Maison, Mavi Jeans, Defacto, BİM, ŞOK, A101 gibi pek çok ulusal ve uluslararası markanın ürünlerini de geliştiriyor veya üretiyor

Yorumlar