İrem Ay, Berkay Saner, Dilan Ay kimdir, annesi nede öldü, ne oldu, neden suçlanıyor, tutuklandı mı?

İrem Ay, Berkay Saner, Dilan Ay kimdir, annesi neden öldü, nasıl öldü, ne oldu, neden suçlanıyor, tutuklandı mı? İrem Ay ile Dilan Ay akraba mı, neyi oluyor?

Google Haberlere Abone ol
İrem Ay, Berkay Saner, Dilan Ay kimdir, ne oldu?

İrem Ay, Berkay Saner, Dilan Ay kimdir, annesi neden öldü, nasıl öldü, ne oldu, neden suçlanıyor, tutuklandı mı, İrem Ay olayı tam olarak nedir, neden gündem oldu?

Magazin dünyası bu aralar yine bir şiddet olayıyla sarsılmış durumda. Bu kez sosyal medya üzerinden yayılan şiddet olayının kahramanları yine her zaman olduğu gibi ayrılmak isteyen kadının eşi. Peki, İrem Ay, Berkay Saner, Dilan Ay kimdir, annesi neden öldü, nasıl öldü, ne oldu, neden suçlanıyor, tutuklandı mı?

İrem Ay olayında son dakika gelişmeler gelmeye devam ediyor. İşkence görüntüleri yayınlanan İrem Ay olayı tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Sosyal medya fenomeni İrem Ay, ayrıldığı eşi Berkay Saner tarafından işkence gördü. Instagram hesabından yayınlanan kan donduran fotoğraflarda İrem Ay'ın eski eşi Berkay Saner tarafından kesici aletle yaraladıktan sonra başında gülerek beklediği görüldü. İşkence görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırırken, İrem Ay Instagram hesabından yardım çağrısında bulundu. Peki, Berkay Saner kimdir, tutuklandı mı? İşte, İrem Ay olayında son durum bilgileri.

İrem Ay isimli sosyal medya fenomeninin yaşadığı işkence görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Eski eşi Berkay Saner'in kendisini kesici aletle yaraladıktan sonra gülümseyerek başında beklediğini ifade eden genç kadın, sosyal medya hesabından işkence görüntülerini yayınladı. Kısa zamanda #iremay etiketiyle Twitter'da gündem olan olaya tepki yağarken, İrem Ay, fotoğraflarla birlikte "Senden de, annenden de, babandan da korkmuyorum. Yaşanan her gecenin, her örtbasın hikâyesini herkes bilecek" mesajlarını paylaştı.

İREM AY KİMDİR?

Dijital içerik platformundan yayınlanan bir programda yarışmacı olan Dilan Ay'ın kardeşi İrem Ay sosyal medyada yaptığı şiddet gördüğü yönündeki paylaşımlar sonrasında merak edildi. İrem Ay Berkay Saner ile evlenmiştir. İnternette "içerik üreticisi" olarak tanınan İrem Ay isimli kadın, 4 yılını birlikte paylaştığı eski eşi Berkay S.'nin kendisi darp ettiğini öne sürerek ardı arkası kesilmeyen skandal fotoğraflar paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM ÇIĞLIĞI

İrem Ay, yaşadığı işkence dolu günleri şu sözlerle ifade etti:

Ben susarsam, 'susma ve korkma' dediğim her kadın sindirilir ve susar. Korkmuyorum. Başkasının başına gelince ses çıkarmak kolayken kendi başına gelince utanıyor ve geri duruyorsun. Utanması gereken sen değilsin. Şiddetin her türlüsüne hayır. Bir de üstüne gülümseyerek selfie çekilenine.

Acı çekmek ne demekmiş asıl şimdi anlıyorum. Acı çekmek bayılana kadar dayak Yemek değildi. Ayaktaki cam kesiğine eczanede dikiş attırmak değildi. Asıl acı kalbi baştan aşağı sancılara boğan, insanı sırrını kimselere anlatamadan ölmeyi arzulatan bir şeydi.

DİLAN AY KİMDİR?

Dilan Ay adı da yine bu şiddet olayının patlamasıyla birlikte gündeme geldi. Dilan Ay, 11 Nisan 1995 yılında dünyaya geldi. Dilan Ay, aslan Mardinlidir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Instagram fenomeni, lisansını Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde tamamladı. Oyunculuk eğitimi alan Payitaht Abdülhamid dizisinde birkaç bölüm oynadı.

Sosyal medyada büyük infial yaratan görüntülerin ardından binlerce kullanıcı, İrem'e destek mesajları atarken Berkay Saner'e tepki gösterdi. Ayrıca İrem Ay'ın kız kardeşi Dilan Ay, "Annemi kurban ettim ama kardeşimi etmeyeceğim" paylaşımı yaparak adalet çağrısında bulundu.

Dilan Ay İrem Ay'ın kız kardeşidir. Sosyal medyada büyük infial yaratan görüntülerin ardından binlerce kullanıcı, İrem'e destek mesajları atarken Berkay S.'ye tepki gösterdi. Ayrıca İrem'in kız kardeşi Dilan Ay, "Annemi kurban ettim ama kardeşimi etmeyeceğim" paylaşımı yaparak adalet çağrısında bulundu.


 

Yorumlar