İnterpark patladı mı, neden açılmıyor, bir saadet zinciri daha çöktü mü?

İnterpark patladı mı, bir saadet zinciri daha çöktü mü, soruları internette kısa ve kolay yoldan para kazanmak isteyenlerin başvurduğu yöntemlerden birinin daha çökmesiyle sorulan sorular oldu.

Google Haberlere Abone ol
İnterpark patladı mı, neden açılmıyor?

İnterpark patladı mı, neden açılmıyor, kapandı mı, bir saadet zinciri daha çöktü mü, soruları internette kısa ve kolay yoldan para kazanmak isteyenlerin başvurduğu yöntemlerden birinin daha çökmesiyle sorulan sorular oldu.

İnternette kolay ve kısa yoldan para kazandırmayı vaadeden sitelere her geçen bir yenisi ekleniyor. 

Yenileri eklendikçe eskilerindeki patlamalar da artıyor. Şu ana kadar kısa yoldan para kazanma sitelerinden birçoğu patladı, buraya para yatıran veya emek harcayan binlerce kişi mağdur edildi. 

Son olarak Global İnterpark isimli internet sitesi kısa yoldan para kazanmayı vaad ettiği kullanıcılarını mağdur eden platform oldu. 

Siteye üye olarak verilen görevleri yerine getiren veya talep edilen miktarlarda paraları yatıranlar şimdi kara kara paralarını geri almaya çalışıyor. 

Kısa yoldan para kazandırmayı vaad eden site bu aralar başta Android olmak üzere çeşitli platformlardan siliniyor. 

Silinme gerekçesi olarak ise, "güvensiz" platform oluşu; çünkü internet içeriklerine sahte kullanıcı sağlayan bir platform. 

Özellikle de Youtube gibi sitelerdeki videolara sahte yorumlar, sahte beğeniler kazandıran bu platform kısa süre içinde patladı.

Buraya üye olarak sahtekarlığına ortak olanlar şimdi cezalarını çekiyor. 

Birçok şikayet platformunda İnterpark mağdurları seslerini duyurmaya çalışıyor. 

Android uygulamasından İnterpark uygulamasının kaldırıldığını gören bir kullanıcının feryadı şöyle: 

"Global interpark uygulamam silindi içinde yüklü param vardı. Global interpark uygulamam silindi zararlı diye bu zamana kadar neden kaldırmadiniz içinde yüklü param gitti uygulamayı tekrar yüklemenizi istiyorum."


 

Yorumlar