İnternet neden yavaş, ne zaman düzelecek?

İnternet neden yavaş, ne zaman düzelecek? 28 Şubat Cuma sosyal medya neden açılmıyor? soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Peki, Facebook, İnstagram, Twitter ve Youtube neden çalışmıyor?

Google Haberlere Abone ol
İnternet neden yavaş, ne zaman düzelecek?

İnternet neden yavaş, ne zaman düzelecek? 28 Şubat Cuma sosyal medya neden açılmıyor? dün geceden beri sosyal medyaya erişemeyen vatandaşlar tarafından sıkça araştırılanlar arasındaki yerini koruyor. Peki, Facebook, İnstagram, Twitter ve Youtube neden açılmıyor?

Esed rejimi tarafından dün İdlib'de askerlerimize yönelik düzenlenen hava saldırısının ardından sosyal medyaye erişim kısıtı getirildi. Kısıt getirilen sosyal medya platformları arasında Facebook, İnstagram, Twitter ve Youtube yer aldı.

Sosyal medya platformlarına erişmek isteyen vatandaşlar dün gece saatlerinden itibaren hesaplarına erişim sağlayamıyor. Sosyal medyaya ve internete bağlanmakta güçlük yaşayan vatandaşlar erişimin neden kısıtlandığını ve ne zaman normale döneceğini sorguluyor.

İdlib'de 33 askerimizin şehit olması dün gece gelen son dakika haberleri ile duyuldu. İdlib ile ilgili son haberlere göre, TSK, Esed rejimine ait hedefleri ateş altına aldı. TSK tarafından Esed rejiminin 5 helikopteri, 300'den fazla askeri, hava savunma sistemleri ve tankları etkisiz hale getirildi. TSK, bölgede hava ve kara ateş destek vasıtaları ile Esed rejimini vurmaya devam ediyor.

Şehit haberlerinin gelmesi ile birlikte sosyal medyaya erişimler kısıtlanırken, sosyal medyada dezenformasyonun önüne geçilmesi için böyle bir önlem alındığı düşünülüyor. 

 

Yorumlar