İncilay Şahin neden öldü, hastalığı neydi?

İncilay Şahin neden öldü, hastalığı neydi, kimdir, kaç yaşındaydı, nerelidir, Yasak Elma dizisinde oynamış mıydı? Vefat ettiği haberi magazin dünyasına bomba gibi düşen oyuncunun hayatı ve biyografisi merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
İncilay Şahin hayatını kaybetti

İncilay Şahin neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı, nerelidir? Adını Feriha Koydum, Hayat Bilgisi, Çiçek Taksi ve Yasak Elma gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu İncilay Şahin kimdir, neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı, nerelidir?

İncilay Şahin kimdir, neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı, nerelidir?
İncilay Şahin neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı, nerelidir?

 

Gelen son dakika haberine göre oyuncu İncilay Şahin 60 yaşında hayatını kaybetti. Şahin'in ölüm haberini de Oyuncular Sendikası sosyal medyadan duyurdu.

Rol aldığı projelerde başarısıyla adından söz ettiren tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu İncilay Şahin vefat etti. 60 yaşında hayata gözlerinin yuman oyuncunun kesin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

İncilay Şahin'in ölüm haberini duyuran Oyuncular Sendikası, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama "Kurucu üyemiz, değerli meslektaşımız İncilay Şahin'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" denildi.

Peki, oyuncu İncilay Şahin kimdir? İşte İncilay Şahin biyografisi: 

İncilay Şahin 29 Ocak 1961 tarihinde Kayseri'de doğdu. 

Tiyatro, sinema ve film sektöründe çeşitli pozisyonlarda çalıştı.

MSM Aktör Stüdyoda eğitim aldı.

Tiyatro oyunculuğu yanı sıra çok sayıda sinema filmi ve dizide oynadı.

1995 yılında Çiçek Taksi ile oyunculuğa adım atan Şahin, Adını Feriha Koydum, Yaz'ın Öyküsü, Galip Derviş, Umutsuz Ev Kadınları, Hanımeli Sokağı ve Yasak Elma başta olmak üzere çok sayıda dizide rol aldı.

Ölüm nedeni; İncilay Şahin daha önce kanser hastalığına yakalanmıştı. Hastalığıyla mücadelede başarılı olmuştu. Ancak hastalığının son dönemlerde tekrar nüksettiği, bu nedenle hayatını kaybettiği belirtiliyor.


 

Yorumlar