İmamoğlu 9 dakika bekledi, arayan olmadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir zamanlar günde onbinlerce çağrının cevaplandırıldığı İBB Beyaz Masa çağrı merkezinin ne hallere düştüğünü kendi eliyle itiraf etti. Çağrı merkezinin telefonunda 9 dakika bekleyen İmamoğlu, arayan olmayınca zor durumda kaldı.

AK Parti döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin belediyecilik alanındaki en büyük başarılarından birisi olarak gösterilen Beyaz Masa'nın bugün ne hallere düştüğünü mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu istemeden de olsa kendi yaptığıyla ortaya koydu.

Bir zamanlar günde onbinlerce vatandaşın arayarak derdine çözüm bulduğu İBB Beyaz Masa Çağrı Merkezi'ni şimdilerde artık kimse aramaz oldu. Çünkü CHP'li yönetimin belediyeyi yönetmeye başlamasından sonra yapılan ilk işlemlerden birisi İBB Beyaz Masa Çağrı Merkezi'ni kapatmak olmuştu. Gerekçe olarak ise "yoğunluğa yetişememek" gösterilmişti.

Gelinen noktada artık İstanbullular Beyaz Masa'yı aramaz oldu. 

İBB Başkanı İmamoğlu, Beyaz Masa'yı ziyareti esnasında, çağrılardan birini cevaplamak istedi; ancak ne yazikki 9 dakika boyunca beklediği halde arayan olmadı. 

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ HARIL HARIL ÇALIŞIYORDU

Aynı saatlerde Üsküdar Belediyesi tarafından yayınlanan bir videdoda ise ilçe belediyesi olmasına rağmen, çağrı merkezinin aralıksız bir şekilde arandığı ortaya çıktı.

MELİH GÖKÇEK Tİ'YE ALDI

İmamoğlu'nun bu durumunu Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "ti"ye aldı.