İlya Salfati kimdir?

İlya Salfati kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, mesleği nedir, neden gündeme geldi soruları son günlerin popüler soruları arasında yer alıyor. İşte İlya Salfati hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
İlya Salfati kimdir?

İlya Salfati kimdir, kaç yaşındadır, mesleği nedir, nerelidir, asıl ne iş yapıyor, neden gündeme geliyor? Magazin dünyasında son günlerde adı sıklıkla duyulan İlya Salfati biyografisi ve özgeçmişi merak ediliyor. İşte İlya Salfati hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

İlya Salfati 1978 yılında İstanbul'da doğdu.

İlya Salfati kimdir?
İlya Salfati kimdir?

 

İlya Salfati, Türkiye'deki Yahudi vatandaşlarımızdan biridir. 

Christine ve Sanny Salfati çiftinin oğludur. 

Salfati ailesi Türkiye'de iş dünyasında tanınan bir ailedir. Saul Salfati, King Mutfak Eşları markasının ortakları arasında yer alırdı. Ancak Saul Salfati ile İlya Salfati'nin yakınlık derecesi bilinmiyor.

Ceylan Çapa, aşk orucunu İlya Salfati ile bozdu. Yaklaşık iki aydır birlikte olan sevgililer, önceki gün Bodrum Gündoğan’da ilk kez objektiflere takıldı.

Tatil sezonunu birlikte açan aşıklar, gün boyunca denizin ve güneşin tadını çıkardı. 

Ceylan Çapa, bir ara sevgilisine poz verdi. Salfati'nin çektiği fotoğraflara baktıktan sonra Çapa, aşkıyla birlikte yeniden denize girdi.

Çift, kendilerini görüntüleyen muhabirleri fark edince, plajdan ayrılıp evlerinin yolunu tuttular.

İlya Salfati kimdir
İlya Salfati kimdir

 

Ceylan Çapa, ünlü oyuncu Burak Özçivit ile yaklaşık iki yıl aşk yaşamış, Özçivit ayrılıktan kısa bir süre rol arkadaşı Fahriye Evcen ile birlikte olduğunu duyurmuştu.


 

Yorumlar