İlker Karagöz'ün eşi kim Eşinden ayrıldı mı WhatsApp Telefon Numarası Kaç?

İlker Karagöz'ün eşi kim Eşinden ayrıldı mı WhatsApp Telefon Numarası Kaç, kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve uzmanlık alanı nedir? Sabah saatlerinde yaptığı programla dikkatleri üzerine çeken İlker Karagöz hakkında merak edilen bilgilerden bazıları şöyle:

Google Haberlere Abone ol
İlker Karagöz'ün eşi kim Eşinden ayrıldı mı?

FOX TV Çalarak Saat Sunucusu İlker Karagöz'ün eşi kim Eşinden ayrıldı mı WhatsApp Telefon Numarası Kaç? Karagöz Cumartesi ve Pazar sabahları kahvaltı süreci boyunca haber programı sunan bir gazeteciydi; daha sonra hafta içi her sabah sunmaya başladı. Peki, İlker Karagöz'ün eşi kim Eşinden ayrıldı mı WhatsApp Telefon Numarası Kaç?

İLKER KARAGÖZ EŞİ KİM AYRILDI MI?

FOX TV'de hafta sonları sabah Çalar Saat isimli programı sunan İlker Karagöz kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne mezunudur, soruları programın izleyicileri tarafından sık sık sorulan sorular arasında yer alıyor. İlker Karagöz'ün eşinden ayrıldığına dair iddialar gerçeği yansıtmıyor. Ünlü sunucunun mutlu bir aile hayatı var ve devam ediyor. 

18 Mart 1980 tarihinde Muş'ta doğan Karagöz, ailesinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Çanakkale'de almıştır. Meslek hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olduktan sonra adım atmıştır.

Kariyerine 2001 yılında ATV Televizyonu Ankara Bürosunda stajyer olarak başlayan Karagöz, mezuniyetinin ardından ATV'de kadrolu olarak çalışmaya başlamıştır. 2007 yılında ise FOX TV'ye geçiş yapmış ve burada Ankara muhabiri olarak görev yapmıştır.

Karagöz, FOX TV'de “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” ve yazları "Çalar Saat" programlarını sunmuştur. İlker Karagöz, kendisi gibi habercilik alanında çalışan Damla Ünler Karagöz ile evli olup, Can ve Deniz adında iki oğlu vardır​​​​.

Peki, İlker Karagöz kimdir? İşte İlker Karagöz biyografisi: 

ilker karagöz

İlker Karagöz 39 yaşındadır.

Aslen Çanakkaleli olan İlker Karagöz 18 Mart 1980 yılında Muş'ta dünyaya geldi.

Karagöz'ün tam adı Arda İlker Karagöz'dür.

ilker karagöz

 İlker Karagöz televizyon gazeteciliğine ATV'de başladı.

TV Ana Haber için muhabirlik yapıyordu. Daha sonra FOX TV'nin açılmasından sonra bu kanala geçerek burada çalışmaya başladı. Kanalın Ankara muhabirliği görevini üstlendi. 

İlker Karagöz kimdir, eşi kim, kaç yaşında? (FOX TV Çalar Saat Sunucusu)
İlker Karagöz kimdir, eşi kim, kaç yaşında? (FOX TV Çalar Saat Sunucusu)

 

İlker Karagöz'ün Muş'ta doğmasının nedeni memur olan babasının görevi nedeniyle bu ilde bulunmasından dolayıdır. Babası öğretmen annesi ise hemşiredir.

İlk, orta ve lise eğitimini Çanakkale'de tamamladı.

Üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde 2002 yılında tamamladı.

Mesleğe ise 2001 yılında ATV Haber bölümünde başladı.

Daha sonra geçtiği FOX TV'de Meclis, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık muhabirliği yaptı.

Mart 2017'den beri Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber'de hafta sonu sabah haberlerini sundu. Haber sunumundaki farklılıkla kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı.

İlker Karagöz, her cumartesi ve pazar saat 8.30'da Çalar Saat Hafta Sonu haberleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İLKER KARAGÖZ EVLİ Mİ EŞİ KİM?

İlker Karagöz ile ilgili merak edilen bir diğer konusu ise medeni halidir. İlker Karagöz evli mi, eşi kimdir?

Karagöz, meslektaşı Damla Ünler ile evlidir. 

İki çocuğu bulunuyor. 

YAPTIĞI HABERLER NEDENİYLE KANALA CEZA KESİLDİ

İlker Karagöz son olarak programında yer verdiği asılsız haberler nedeniyle çalıştığı kanalın ceza almasına neden oldu. RTÜK kanala 3 program durdurma cezası verdi. Verilen cezanın büyüklüğü çok tartışılmıştı. Çünkü ceza aynı zamanda aynı kanalın ana haberler programını sunan Fatih Portakal'ın haber sunarken halkı kışkırtan dil kullanmasından da kaynaklanıyordu. 

İlker Karagöz kimdir?
İlker Karagöz

 

İlker Karagöz iletişim hattı: Instagram @ilkerkaragozfox, Twitter hesabı ise @karagozilker. WhatsApp ve telefon numarası ise açık kaynaklarda yok.

Yorumlar