İki hafta önce evlendiği eşi erkek çıktı, imam görevden alındı

İki hafta önce evlendi, eşi zannettiği kişi erkek çıktı. Yaşanan bir hırsızlık olayı sonucunda üst araması yapan polis ekipleri kadın zannedilen kişinin aslında erkek olduğunu ortaya koydu.

Google Haberlere Abone ol
İki hafta önce evlendiği eşi erkek çıktı

Akıllara durgunluk veren olay Uganda'nın Kayunga kasabasında meydana geldi. Köydeki Kyampisi Masjid Noor camisinde imamlık yapan Muhammed Mutumba, 2 hafta önce tanıştığı bir kadınla evlendi. Aradan geçen iki hafta sonucunda yaşanan bir hırsızlık olayı ile evlendiği kişinin aslında erkek olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı.

Hiç bir şeyden haberi olmayan talihsiz imam, görevden alınırken gerçek, eşi olarak bildiği şahsın komşularından hırsızlık yaptığının anlaşılması üzerine olay yerine gelen kadın polisin zanlının üstünü aradığı sırada ortaya çıktı.

GELİNLİK BİLE GİYDİ

Uganda'nın Kayunga kasabasında yaşanan olayda Muhammed Mutumba isimli imam, 2 hafta önce kadın sandığı ve ismini Swabullah Nabukeera olarak bildiği kişi ile düğün yaptı, gelin gelinlik giydi.

HER ŞEY NORMAL GÖZÜKÜYORDU

Kendisini Swabullah Nabukeera ismiyle tanıtan şahıs, iki hafta boyunca gerçeği imamdan saklamayı başardı. İmam ise karısının gece yatarken üzerini çıkarmamasından şikayetçiydi.

EVLENDİKLERİNDEN BERİ CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMADILAR

Talihsiz imam konuyla ilgili yaptığı açıklamada evlendiklerinden bu yana 2 hafta geçtiğini, 2 haftadır hiç cinsel ilişki yaşamadıklarını çünkü eşinin ona sürekli, "regl dönemindeyim" dediğini ve geceleri yatarken üstünü çıkartmadığını söyledi. Talihsiz adam bu sebeplerden dolayı şahsın gerçek kimliğinin farkına varamadı.

"SESİ İNCEYDİ, KADIN GİBİYDİ"

Görevden alınan imam yaptığı açıklamada, "Evlendiğimizde kadın olduğunu düşünüyordum. Kadın gibi yürüyordu, sesi inceydi. Hiç bir şey anlamadım. Gece yatarken üzerini çıkarmamakta direniyordu. Bu konuda şikayetçiydim" dedi.

İMAMLA DA HIRSIZLIK İÇİN EVLENMİŞ

Kapı komşularından hırsızlık yaparken yakalanan sahte gelinin asıl isminin Richard Tumushabe olduğu ortaya çıkarken, imamla da paralarını çalabilmek için kadın kılığına girip evlendiğini itiraf etti.

POLİS KONTROLÜNDE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kapı komşularının evinden televizyon ve giysi çalarken yakalanan sahte gelinin, olay yerine gelen polis ekibinden bir kadın memurun üzerini aradığı sırada erkek olduğu ortaya çıktı.

BAŞKA KURBANLARI DA OLABİLİR

Yerel Müslüman yetkili Şeyh Abdul Noor Kakande 'talihsiz' olayla ilgili "geniş kapsamlı soruşturma başlatıldığını, zanlının aynı taktikle mağdur ettiği başka kurbanlarının da olabileceğini" söyledi.

Yorumlar