İhtiyaç sahibi çocuklar bayramlıklarına kavuştu

Eskişehir Yunus Emre Ülkü Ocağı üyeleri, önceden belirlenen ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü bayramlık hediye ederek güldürdüler.Eskişehir Yunus Emre Ülkü Ocağı üyeleri, daha önceden belirlenen ve içlerinde yetim çocukların da olduğu...

Google Haberlere Abone ol
İhtiyaç sahibi çocuklar bayramlıklarına kavuştu

Eskişehir Yunus Emre Ülkü Ocağı üyeleri, önceden belirlenen ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü bayramlık hediye ederek güldürdüler.

Eskişehir Yunus Emre Ülkü Ocağı üyeleri, daha önceden belirlenen ve içlerinde yetim çocukların da olduğu ihtiyaç sahibi miniklerle bayram öncesi bir araya geldi. Çocuklara alınan bayramlıklar ve hediyeler ulaştırılırken, yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Çocuklarla güzel bir sohbet yapan Yunus Emre Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Biricik, açıklamalarda bulundu. Çocukların mutluluğu ile huzur bulduklarını söyleyen Başkan Biricik, "Bugün burada yüze yakın ihtiyaç sahibi kardeşimize bayramlık kıyafetlerini ve hediyelerini verdik. Bu kardeşlerimizin bazıları yetim ve öksüz. Pek çoğu savaş nedeni ile ülkelerinden şehrimize göç etmek zorunda bırakılan Türkmen kardeşlerimiz. Bu gün onların gözlerinde görmüş olduğumuz mutluluğun bizler için bir karşılığı yok. Bizler onların mutluluğuyla huzur bulduk. Huzur dolu bir bayram geçirmemizi temenni ederim" dedi.

Yorumlar