İHH’dan Gazze’ye insani yardım

- İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Gazze'de yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda ve kıyafet yardımında bulundu

Google Haberlere Abone ol
İHH’dan Gazze’ye insani yardım

İSTANBUL (AA) - İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Gazze'de yaşayan ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda, 460 çocuğa da kıyafet yardımında bulundu.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2006 yılından bu yana İsrail’in ablukası altında bulunan Gazze Şeridi'nde insani kriz devam ediyor.

Bölgedeki yardım çalışmalarına devam eden İHH, insani yardım çalışmaları çerçevesinde Gazze'de yaşayan 500 aileye gıda, 460 çocuğa da giysi yardımı yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İHH Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Vahdettin Kaygan, giysi projesi kapsamında 230 erkek çocuğa bot, çorap ve gömlek, 230 kız çocuğa da yine bot, çorap ve bluz dağıttıklarını söyledi.

Bu yardımları, Gazze halkının yanlarında olduklarını hissettirmek, kardeşlik ruhunu ayakta tutarak yüklerini hafifletmek ve ekonomik durumlarına destek olmak amacıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaygan, hayırseverlerin destekleriyle bu faaliyetleri sürdürmeyi planladıklarını kaydetti.

Yorumlar