Icardi gidiyor mu? Icardi ne zaman Galatasaray'dan ayrılacak?

Icardi gidici mi kalıcı mı soruları merakla soruluyor. En son Icardi Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçında oynayacak mı oynamayacak mı soruları merakla soruluyordu.

Google Haberlere Abone ol
Icardi gidiyor mu? Icardi ne zaman Galatasaray'dan

Icardi gidiyor mu? Icardi Galatasaray'da kalacak mı, anlaşma ne durumda? Galatasaray'a PSG'den kiralık olarak gelen Icardi, yaşattığı şampiyonluk sonrasında ne yapacak? Galatasaray taraftarınca sevilen ve gitmesi istenmeyen oyuncu ile ilgili en son durum nedir, anlaşma sağlandı mı, ne oldu? 

ICARDİ GİDİYOR MU? ICARDİ NE ZAMAN GALATASARAY'DAN AYRILACAK?

Galatasaray'da şampiyonluğun baş mimarı olan Mauro Icardi'nin eşinden Galatasaray taraftarını yıkan bir açıklama geldi. Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı açıklamada veda sinyalleri verildi.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Ünlü model yaptığı açıklamada, "Tüm Galatasaray taraftarlarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum." ifadelerini kullandı.

Veda gibi bir mesaj yollayan Nara, "İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız." diye konuştu.

DURSUN ÖZBEK'TEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, merak edilenleri yanıtladı. A Spor'da canlı yayına katılan Özbek, Mauro İcardi'nin transferi için tüm şartları zorladıklarını açıkladı. Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un ilk görüşmeyi gerçekleştirdiğini belirten Özbek, “Icardi herkes tarafından seviliyor. Bonservisini almak istiyoruz veya geçen sezonki şartlarda kiralayabilir miyiz, bunu da konuşuyoruz. Wanda Nara'nın paylaşımı, ticari bir açıklamaydı” dedi.

ERDEN TİMUR TRANSFERİ BİTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYOR

Ayrıca ünlü model, Erden Timur ile görüşme yaptığı bir fotoğrafı da paylaşarak görüşmelerin sürdüğünü gösterdi. Galatasaray yönetimi 10 milyon euro gibi bir bedelle kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

İSTENEN BEDEL BELLİ OLDU

 Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi'nin bonservisi için görüşmelere başladığı ve Fransız ekibinin 10 milyon Euro istediği belirtildi.

Galatasaray'ın ise 8 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ve kulüplerin ortak bir noktada buluşabileceği ifade edildi.

Haberde Avrupa'dan önemli takımların Icardi'ye teklif yapması nedeniyle sarı-kırmızı takımda kalma şansının yüzde 50'ye gerilediği bildirildi.

Galatasaray ile 25 maça çıkan Mauro Icardi, 22 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Icardi Fenerbahçe maçında var mı?
Icardi Fenerbahçe maçında var mı?

 

Icardi'nin Fenerbahçe maçında da kadroya alınması ve maça çıkması bekleniyor.

BOL KARTLI DERBİLER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında 4 Haziran Pazar günü karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son dönemde yapılan derbilerde gösterilen sarı ve kırmızı kartların çokluğu dikkati çekiyor.

İki takımın 47'si Süper Lig, 7'si Türkiye Kupası, 3'ü TFF Süper Kupa ve biri de Dostluk Kupası olmak üzere son 58 randevusunda hakemler toplam 44 kırmızı, 350 sarı kart gösterdi.

Rekabetteki son 58 maçta sarı-lacivertli futbolcular 23, sarı-kırmızılı oyuncular da 21 kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bu süreçte Galatasaray'da Emre Aşık 3, Hasan Şaş ile Younes Belhanda ikişer; Badou Ndiaye, Felipe Melo, Sabri Sarıoğlu, Engin Baytar, Tomas Ujfalusi, Milan Baros, Abdul Kader Keita, Arda Turan, Cassio Lincoln, Alioum Saidou, Orhan Ak, Volkan Arslan, Joao Batista ve Bülent Korkmaz ise birer kez kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe'de ise Diego Lugano 3, Volkan Demirel ile Bruno Alves ikişer; Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Roberto Soldado, Luis Nani, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Issiar Dia, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Gökhan Gönül, Deivid de Souza, Ariel Ortega, Fabio Luciano, Deniz Türüç, Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci ise birer kez kırmızı kartla takımlarını yalnız bıraktı.

SON DERBİDE 1 KIRMIZI, 10 SARI KART

İki takım arasında, sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanan derbide 1 kırmızı ve 10 sarı kart çıktı.

Ülker Stadı'nda yapılan ve Galatasaray'ın 3-0 kazandığı müsabakada Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci kırmızı; Gustavo Henrique, Enner Valencia ile Mert Hakan Yandaş sarı kart gördü.

Sarı-kırmızılı takımda ise Sacha Boey, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Dries Mertens, Berkan Kutlu, Leo Dubois ve Mauro Icardi sarı kart gören isimler oldu.

GALATASARAY EVİNDE 1 KEZ YENİLDİ

Galatasaray, bu sezon taraftarı önünde sadece 1 mağlubiyet yaşadı.

Sezon boyunca ev sahibi olduğu maçlarda çok baskılı bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar, ligde 17 karşılaşmaya Nef Stadı'nda çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, topladığı 44 puanla bu alanda ligde zirvede yer aldı.

Bu müsabakalarda rakip fileleri 38 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 15 gol gördü.

GOL ATARSA EVİNDE YENİLMİYOR

Galatasaray, bu sezon ev sahibi olduğu karşılaşmalarda ilginç bir istatistiğe de imza attı.

Sarı-kırmızılı ekip, taraftarı önünde 17 müsabakanın sadece 1'inde yenilirken, o müsabakada gol bulmayı başaramadı.

Galatasaray, en az 1 gol bulduğu diğer 16 karşılaşmada ise rakiplerine boyun eğmedi.

 SON DÖNEMDE EVİNDE GOL YEMİYOR

Galatasaray, ligde son dönemde iç saha maçlarında kalesini gole kapattı.

Sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde çıktığı son 6 müsabakanın 5'inde kalesini gole kapatarak dikkati çekici bir istatistik ortaya koydu.

 FENERBAHÇE DEPLASMANDA FARKLI

Bu sezon taraftarı önünde istediği performansı sergileyemeyen Fenerbahçe ise deplasmanlarda beklentiyi karşılamayı bildi.

Ligde dış sahada oynadığı 17 karşılaşmada 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, topladığı 39 puanla bu alanda liderliğe yerleşti.

Jorge Jesus'un öğrencileri, söz konusu dönemde rakip fileleri 37 kez havalandırırken, kalesinde 15 gol gördü.

 AVRUPA'DA DA DEPLASMAN PERFORMANSI DİKKATİ ÇEKTİ

Fenerbahçe, bu sezon ligde deplasmanlardaki etkileyici performansını Avrupa'ya da yansıttı.

Bu sezon, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplamda 7 deplasmana çıkan sarı-lacivertliler, bu kulvarda sadece 1 kez yenildi.

Avrupa'da konuk olduğu maçlarda 3 beraberlik yaşayan Fenerbahçe, 3 kez de rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Yorumlar