İç çamaşırı satın alıp giydi göğsü böcek yuvasına dönüştü inanılmaz kare!

ÇİN'de aldığı iç çamaşırı yıkamadan giyen genç kadının göğsünün böcek lavraları ortaya çıkınca doktorlar bile şoke oldu. İşte ibret olayın ayrıntıları.

İç çamaşırı satın alıp giydi göğsü böcek yuvasına dönüştü inanılmaz kare! - Sayfa 1

ÇİN'de aldığı iç çamaşırı yıkamadan giyen genç kadının göğsünün böcek lavraları ortaya çıkınca doktorlar bile şoke oldu. İşte ibret olayın ayrıntıları.

İç çamaşırı satın alıp giydi göğsü böcek yuvasına dönüştü inanılmaz kare! - Sayfa 2

İç çamaşırları olmazsa olmazlarımız. Peki iç çamaşır konusunda hijeyene ne kadar dikkat ediyoruz? Her gün o çamaşırlara kimlerin dokunduğunu, üzerinde neler gezdiğini bilmiyoruz. İşte bu yüzden Çin'de yaşanan bu olay adeta ibretlik cinsten.

İç çamaşırı satın alıp giydi göğsü böcek yuvasına dönüştü inanılmaz kare! - Sayfa 3

Pazardan kullanmak için iç çamaşırı alan kadın çamaşırı yıkamadan giydi ve malesef hayatının hatasını yapmış oldu. İç çamaşırını giydikten kısa bir süre sonra memesinde kaşıntılar meydana geldi. Bir doktora görünen kadının alerji olduğu tesbit edildi. Tedaviye cevap vermeyen kadın tekrar uzman bir doktora göründü ve şok oldu.

İç çamaşırı satın alıp giydi göğsü böcek yuvasına dönüştü inanılmaz kare! - Sayfa 4

Daha sonrası göğüsündeki şiddetli ağrı ve deliklerin giderek artmasından dolayı bir uzmana görünüyor.Ve hayatının dönüm noktası gibi bir bilgiye sahip oluyor hem de yaşayarak. İncelemelerden sonra larvaların ait olduğu yer belirlenince iç çamaşırının üretildiği yerle aynı yer olduğunu görüyor.